Egyéb kategória

Éljenek a férfiak! Dolgok, amiket nőként megtanulhatunk tőlük

Lássuk be, szeretjük kritizálni a férfiakat, és bizonygatni, hogy nélkülük is tökéletesen jól érezzük, jól érezhetjük magunkat. Ez minden bizonnyal így is van, de azért tegyük a kezünket a szívünkre, és mondjuk ki: rengeteget tanultunk vagy tanulhatunk tőlük. Vagyis mégis szükségünk lehet rájuk, amiért köszönjük, hogy az életünk részei.

vous - 2018.02.19.
Éljenek a férfiak! Dolgok, amiket nőként megtanulhatunk tőlük

1. Egyszerűen kimondják azt, amire gondolnak

Merthogy nőként sokszor igyekszünk tapintatosak lenni, rávezetni a másikat arra, amit szeretnénk, amit gondolunk, de nem mondjuk ki a lényeget, nem mondjuk ki konkrétan azt, hogy mi a bajunk. („Semmi.”) Ezzel szemben a férfiak többsége nem kertel, ami a szívükön, az a szájukon. Egyszerűen és egyértelműen kifejezik, mit akarnak.

Forrás:
Unsplash

2. Gyorsabban túllépnek a fájdalmukon

A tapasztalatok szerint a férfiak nem ülnek otthon és sírnak, vagy beszélnek ugyanarról a szakításról, heteken keresztül elemezgetve minden egyes szót és mondatot, hogy vajon hol rontották el, mit kellett volna másképp csinálni. Náluk is megvan a gyászidőszak, csak valahogy rövidebb, és másképp élik meg: találkoznak a barátaikkal, és élvezik az életet.

A cikk folytatásáért irány a Ridikül oldalára

Ajánlott cikkek