Egyéb kategória

Így lesz a gyönyörű határidőnaplótokból mindent tudó kisokos

Ha olyan munkánk van, amely gyakori találkozókkal, megbeszélésekkel jár, egy határidőnapló nagy segítségünkre lehet. Akár papíralapú, akár telefonos alkalmazás formájában használjuk, a maximális hatékonyság érdekében érdemes szem előtt tartanunk néhány dolgot a vezetésénél.

vous - 2018.02.19.
Így lesz a gyönyörű határidőnaplótokból mindent tudó kisokos

Az egyik legjobb módja annak, hogy a különböző eseményeket, találkozókat átlátható rendszerben vezessük, és az időbeosztásunkat hatékonnyá tegyük, ha ezeket a megbeszélt időpontokat 3 kategóriába osztjuk.

kincsesfüzet

Viszlát, káosz, helló, hatékonyság! Ismerjétek meg a Bullet Journalt!

Ha a fejed tetejére állsz, akkor sem tudod magad utolérni? Mindent elfelejtesz? Nem tudod rendszerezni az életed? Nem is olyan régen még a scrapbook nevét tanulgattuk, nemrég viszont új őrület ütötte fel a fejét. Az Instagramon, de még inkább a Pinteresten folyamatosan beleszaladok határidőnaplók oldalaira kerülő műalkotásokba. Alattuk minden esetben ott figyel a #bulletjournal hashtag. A BuJózás – ahogy itthon is egyre többen emlegetik – azonban sokkal több, mint kreatív művészkedés egy határidőnaplóban. 

Általános időpontok

Ezek azok az időpontok, amelyeket általában mindenki feljegyez valahova, még ha külön határidőnaplót nem is vezet. Ilyen például az orvosi vizsgálat vagy az üzleti ebéd. Ezek általában mozgathatóak, áttehetőek más dátumra, ha a felek időben megegyeznek róla – persze azért érdemes törekedni rá, hogy megtartsuk őket.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Ridikül oldalára!

Ajánlott cikkek