Egyéb kategória

Nem lehet mindig rendelni: a legjobb munkába elvihető ebédek

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy van a munkahelyén tisztes kínálattal és árakkal működő menza, ami változatos, megbízható. Ugyanakkor a pizzarendelés sem mindig jó megoldás, mert drága, és folyton mégsem lehet pizzát enni. Vagy kimehetünk még a közeli kínaiba, törökbe, de lássuk be, erre is rá lehet unni. Lehet viszont otthon is csomagolni gyors és finom munkaebédet, ehhez adunk most néhány tippet!

vous - 2018.02.20.
Nem lehet mindig rendelni: a legjobb munkába elvihető ebédek

Vannak, akik megelégszenek egy gyors szendviccsel ebédre, ami néha persze belefér, de valójában sokkal jobban tesszük, ha ennél kicsit tartalmasabb és meleg ebédben gondolkodunk. Ha van mikró, akkor egész jó a helyzet, de enélkül is ehetünk meleget délben. Hogy hogyan? 

Szerencsére egyre nagyobb divatja van a praktikus termoszoknak, amibe nemcsak kávét vagy forró teát tehetünk, hanem bármilyen krémlevest is! Reggel forrón beleöntjük, ebédre pedig még jó meleg, ízletes és egészséges levest kortyolhatunk. A krémlevesek mellett szóba jöhet minden olyan leves is, amiben csak apróbb darabok vannak! Előző este érdemes úgy kalkulálni, hogy másnapra is jusson, így külön időt és energiát sem igényel az elkészítése.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek