Egyéb kategória

A magyar vörös szőnyeg 10 legcsinosabb szettje az elmúlt évekből

A GLAMOUR Women of the Year-en hazánk kiemelkedő teljesítményt elérő nőit díjazzák. 2018-ben a gálát immár 10. alkalommal rendezik meg, ebből az alkalomból megmutatjuk nektek az elmúlt 10 év legcsinosabb gálázó magyar hírességeit!

vous - 2018.02.21.
A magyar vörös szőnyeg 10 legcsinosabb szettje az elmúlt évekből

Az elmúlt tíz évben a legtöbb díjat Palvin Barbara vihette haza, akit háromszor is megválasztottak az olvasók az év modelljének. Barbi 2013-ban egy cigánykerékkel ünnepelte meg a színpadon harmadik győzelmét. A kétszeres díjazottak táborát erősíti Rúzsa Magdi, Osvárt Andrea és Tóth Gabi is, akikhez idén Dukai Regina és Csobot Adél csatlakozhat.

Az elmúlt évekhez hasonlóan most is az olvasók dönthetnek arról, hogy kiket találnak a legtehetségesebbnek, legsikeresebbnek saját területükön, összesen hat kategóriában. A hírességek mindig ragyogó ruhákban, sikkes kiegészítőkben érkeznek a gálára. A kerek évforduló alkalmából összegyűjtöttük az elmúlt 10 év legcsinosabb öltözékeit.  

Erős Antónia – 2009 

Antónia 2009-ben Konsánszky Dóra gyönyörű koktélruháját viselte, az egyszerű fekete és szürke ruha, játékos részletekkel és anyagokkal megspékelve, kitűnő választás volt.

Forrás:
Glamour

Ördög Nóra – 2010

Ördög Nóri 2010-ben a feketére szavazott. A visszafogott, ám mégis vadóc hatást keltő ruhában ragyogott a műsorvezetőnő.

Forrás:
Glamour

Lilu – 2011

2011-ben Lilu üde színfoltja volt a gálának. Színes, bohókás ruháját mosolya tette még tökéletesebbé. Fiatalos, trendi és mégis elegáns.

Forrás:
Glamour

Tatár Csilla – 2012

Tatár Csilla 2012-es szettjében a kék dominált. Sötétkék ceruzaszoknyájához, merész türkizkék topot választott, amelyet türkizkék táskával egészített ki.

Forrás:
Glamour

Palvin Barbara – 2013

Palvin Barbi 2013-ban gyönyörű fekete Dsquared2 viselt, amelyet az arany láncok a derekán tettek igazán dögössé. Nem lehetett könnyű ebben a mesés ruhában cigánykerekezni, Barbi mégis megoldotta a színpadon.

Forrás:
Glamour
palvin-barbi5

Nem Leonardo DiCaprio, és nem is Lewis Hamilton: Palvin Barbit három perc alatt három pasival láttuk

Palvin Barbara nagyon belehúzott, soha nem láttuk még ennyi pasival egyszerre.

A Glamour-gálán jártunk, ahol Barbi is megjelent – nagy sikere volt.

Dukai Regina – 2014

Regi 2014-ben saját tervezésű Sugarbird ruhában jelent meg az eseményen. A laza, trendi és sikkes kombináció remekül kiemelte tökéletes alakját.

Egyszerű, de nagyon dögös.

Forrás:
Glamour

Osvárt Andrea – 2015

2015-ben Osvárt Andrea visszafogott, de mégis szexi ruhában érkezett a gálára. A csodás testhezálló ruha Napsugar von Bittera kreációja.

Forrás:
Glamour

Iszak Eszti – 2016

Iszak Eszti 2016-ban könnyen lehet, hogy az elmúlt évek legszexibb és legkihívóbb outfitjét viselte a GLAMOUR Women of the Year gálán. Az egyedi tervezésű, aszimmetrikus fekete ruha bal oldalát a kivágások bolondították meg igazán

Forrás:
Glamour

Dobó Kata – 2017

2017-ben Dobó Katának egy pazar, bordó bársony szoknyára esett a választása, amit egy lezser, fehér inggel és vastag, fekete övvel kombinált. Sötét rúzsa volt a hab a tortán, ami remekül harmonizált a szettjével.

Forrás:
Glamour

A GLAMOUR Women of the Year jelöltjeire egyébként még mindig tudtok szavazni: ezen a linken megtehetitek egészen 2018. február 28-án éjfélig.

Ajánlott cikkek