Egyéb kategória

Stílusos nők vagytok? Most könnyen letesztelhetitek!

A stílus és az illem sosem mennek ki a divatból. Mindegy, hogy 20 évesek vagyunk vagy 60, alapvető szabályokkal illik tisztában lennünk, és be is tartanunk ezeket. Összegyűjtöttünk 8 olyan szokást és tulajdonságot, amelyek segítenek abban, hogy ne csajsziként kezeljenek bennünket, hanem okos, felnőtt, valódi nőként.

vous - 2018.02.22.
Stílusos nők vagytok? Most könnyen letesztelhetitek!

Ha stílusos nőnek tartjuk magunkat, akit komolyan kell venni, akkor a következő hibákat biztosan nem követjük már el.

  1. Nem viselünk hamisított dizájnertáskát, hiszen tudjuk, hogy ha nem engedhetünk meg egy drágábbat, jó minőségű, de eredeti darabokat találunk a magyar tervezőknél is. Illetve igazi kincsekre bukkanhatunk a turkálókban is. Nem az ára a lényeg ugyanis, hanem a minősége és a stílusa.
  2. Nem követünk el divatbakikat, mert pontosan ismerjük a stílusunkat, az alakunkat, a méretünket. Tudjuk, milyen színek, milyen szabások állnak jól. Kiemeljük, amit szeretünk magunkon, és nem mutogatjuk, amit kevésbé.
  3. Odafigyelünk a testtartásunkra, nem görnyedünk előre, nem dőlünk oldalra. Tudjuk, hogy mennyire fontos a helyes ülésmagasság, tisztában vagyunk az ülő-és állómunka hátrányaival is, és teszünk azért, hogy a testünk jobban bírja a munka okozta nehézségeket. Arról nem is beszélve, hogy a ruhánk is jobban mutat rajtunk, ha például kihúzzuk magunkat.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Ridikül oldalára!

Ajánlott cikkek