horoszkóp asztrológia csillagok

Horoszkóp: elérkeztünk az utolsó hajrához, ideje lezárni, amit le kell!

Sok bolygó van most a Halakban (február 18-március 6.) és úgy általában is a változó jegyek dominálnak. Van úgy, hogy csak eltelik egy nap, máskor meg hömpölyög – leginkább a képzelet. A semmittevés és a mindent tevés, illetve két idea (Halak-Nyilas) is küzd egymással, ahogyan a valóság és a realitás. Bármi is legyen most, egy biztos, a dolgok fizikai formába öltése még várat magára. Nem túl hatékony napok ezek – spirituális értelemben viszont igen. 

Az iránynélküliség a legnagyobb kihívás és a legfárasztóbb, mivel ebben a jegyben az ego nagyon szenved.

Még nehezebb a dolgod, ha energiát akarsz beletenni abba, ami most áll, ami nem mozdul, ami nem az igazi, de jó lenne benne előrébb tartani. Most nem lehet siettetni sem erőltetni semmit sem – földi viszonylatban szürreális egy állapot.

Megérkezve a Halak jelébe február 18-án, amely sorrendben az utolsó, a lezárásoké, a befejezetlen ügyek lezárásáé, a kiüresedésé, megtisztulásé és a felemelkedésé. Bejárva az állatövet, ideje megpihenni és önmagunkkal egységbe kerülni. Egyetlen lecke maradt itt csak hátra  – ami a legnehezebb – elfogadni a „semmit”, az ürességet és azt, hogy nem akarhatunk. Csak feladni. Feladni, hogy előrébb akarjunk jutni, hogy a vágyaink irányítsanak. Elfogadni, hogy nem mi kormányozzuk a hajót és nem látunk bele a közeli jövőbe.

A cikk a blogomon folytatódik, ha tovább olvasnátok, kattintatsatok ide

Forrás:
Unsplash