Egyéb kategória

Milyen lesz Meghan Markle menyasszonyi ruhája? Megtippeltük!

2018. május 19-én megy férjhez Meghan Markle. Ez biztos. Az is, hogy Harry herceg várja majd az oltárnál. Azt azonban még nem tudni, milyen ruhát visel és ki tervezi azt.

vous - 2018.02.26.
Milyen lesz Meghan Markle menyasszonyi ruhája? Megtippeltük!

menyasszonyi ruha körül nagy a titkolózás. Valószínűleg az utolsó pillanatig nem derül ki róla semmi, pedig a pletykák szerint a leendő hercegné első ruhapróbája túl is van. Vajon ki a tervező: Számtalan név felmerült már, köztük Katalin hercegné menyasszonyi ruhájának tervezője, Sarah Burton, a királyi családdal jó viszonyt ápoló Victoria Beckham, az ara legjobb divattervező barátja, Roland Mouret is.

A menyasszony egy korábbi interjúban elárulta, hogy a munkája miatt sok fényűző ruhát viselt már, de a hétköznapi stílusa – beleértve az alkalmit is – inkább kiegyensúlyozott és praktikus. Általában a klasszikus és letiszttult stílust kedveli, és szereti a meglepő, modern részleteket a ruhán. Ha pedig menyasszonyi ruháról van szó, az legyen finoman elegáns.

Azt is tudjuk, hogy a kedvenc sztárruhája az volt, amelyet Carolyn Bessette Kennedy viselt az esküvőjén 1996-ban.

Objektum doboz

Az biztos, hogy a divattervező személye fontos: ha a Los Angeles-i születésű sztár brit tervezőt választ, akkor ezzel is üzen. Ha viszont Los Angeles-i tervezőt, azzal biztosítja a világot arról, hogy nem felejti a gyökereit sem. Még ennél is tovább mehet: választhat olyan tervezőt, akinek fontos a környezettudatosság. Olyan tervezőt is, aki már a jövő anyagaival dolgozik.

Mi kiválasztottunk 3 olyan tervezőt, akinek a ruháját el tudnánk képzelni Meghan Markle-en az esküvője napján.

1. A Los Angeles-i

Kate és Laura Mulleavy divattervezők a film fővárosában alapították divatmárkájukat. A Rodarte nevéhez fűződnek többek között a Fekete hattyú című film lenyűgöző jelmezei is.

Objektum doboz

A cikk itt még nem ért véget, a folytatást keressétek a Ridikül oldalán

Ajánlott cikkek