feleség menyasszony esküvő

3 csillagjegy, akikből a legjobb feleség lehet – állítólag...

A születési dátumunk sok mindenben meghatározhatja az életünket, a személyiségünket – vannak, akik hisznek ebben és persze vannak, akik nem. Akárhogy is, az asztrológusok és a szakértők szerint a csillagjegyünk szerint sok minden elmondható rólunk. Úgy is mondhatnánk, hogy a bennünket jellemző tulajdonságok „meg vannak írva a csillagokban”, ahogyan a szerelmi történetek és remélhetőleg a házasságok is. Állítólag ebből a 3 csillagjegyből lehet a legjobb feleség – persze sok mindenen múlik még, de lássuk, kiket érdemes leginkább elvenni!

Mindenkinek más a jó és más a legjobb, ami az egyik férfinak ideális, lehet, hogy a másik a falra mászik tőle – de tény, hogy egyes személyiségjegyek, tulajdonságok jobban tetszenek általában a férfiaknak, mint mások. Valószínűleg ez is lehet az oka annak, hogy ki merték jelenteni a szakértők, hogy melyik az a 3 csillagjegy, akikből a legjobb feleség lehet. Aztán hogy valóban így van-e, azt már mindenki döntse el maga! Mutatjuk!

Oroszlán

Tudják, mit akarnak és azt is, hogy hogyan szerezzék meg azt. Mindent megtesznek azért, hogy elérjék a vágyaikat. Éppen ezért olykor nagyon durvának és érzéketlennek tűnhet mások szemében, főleg, hogy mindez még őszinteséggel is társul. A párkapcsolatban is hasonlóan viselkednek, mindent megtesznek azért, hogy működjön, hogy megtalálják benne azt, amire vágynak. A párja mellett kiáll és harcol, amíg csak tud. Bár makacsságát és büszkeségét olykor nehezen lehet tolerálni, ha a férj számításba veszi, hogy mindez egy szenvedélyes szívből jön, akkor könnyebb megbarátkozni vele. Amíg hűséget kap, addig ő is hűséges.

A cikk folytatását ide kattintva, a Ridikül oldalán olvashatjátok tovább. 

Forrás:
Unsplash