Egyéb kategória

Ezeket alaposan gondoljátok át, mielőtt levágatjátok a hajatokat

Ha a tavaszi megújulás keretében új frizurát is szeretnénk magunknak, érdemes felkészülten érkezni a fodrászhoz, hogy a szalonból kisétálva valóban boldogok legyünk új külsőnkkel.

vous - 2018.03.07.
Ezeket alaposan gondoljátok át, mielőtt levágatjátok a hajatokat

Persze ha már megtaláltuk az „Igazit” (mert fodrászok esetében is van ilyen), valószínűleg megbízunk benne maximálisan, ha azonban drasztikus változtatásra készülünk, vagy épp most keresünk új hajszobrászt, érdemes szem előtt tartanunk az alábbiakat.

Érkezzünk fotóalbummal

A telefonunkra mentsünk el legalább 4–5 különböző képet a kívánt fazonról, amit megmutathatunk a fodrászunknak. Ez sokkal célravezetőbb, mintha csak elmagyaráznánk neki, és látni fogja pontosan, mire is gondoltunk.

fodrász haj

Beütött a baj? Ha elrontotta a fodrász a frizurátokat, mentsétek meg a helyzetet a tippjeinkkel

Mindannyian szenvedtünk már miatta: elrontott frizurával felállni a fodrászszékből az egyik legparább dolog. Tény, hogy a haj visszanő–- de mindezt olyan lassú tempóban teszi, hogy okkal szorongunk egy félresikerült hajvágás után. Ha viszont már megtörtént a baj, valamit tenni kell. Ezúttal olyan tippeket mutatunk nektek, amik talán enyhíthetik a katasztrófát.

Vegyük figyelembe a mindennapjainkat

Gondoljuk át, hogy szívesen viselnénk-e nap mint nap az irodában egy extrém frizurát, vagy hogy mennyire lesz praktikus számunkra az új fazon – ha például gyakran edzünk, bármennyire is vágyunk frufrura, nem járunk jól vele, hiszen mindig el kell csatolni és állandóan meg kell mosni az izzadás miatt.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Ridikül oldalára!

Ajánlott cikkek