horoszkóp asztrológia

Horoszkóp: ez az 5 csillagjegy soha nem adja fel!

A sikertelenség és a kudarc mindannyiunk életében felbukkanhat, az azonban rajtunk áll, hogy hogyan kezeljük ezeket a helyzeteket. Vannak, akik hosszú heteken, hónapokon, de akár éveken keresztül sem tudják összeszedni magukat, és egyre kilátástalanabbá váló életüket élik. Mások pedig megrázzák magukat, és akár már másnap új célokkal, új kihívásokkal ébrednek, mert soha nem adják fel, bármikor újrakezdik, ha kell. Különösen ez az 5 csillagjegy ilyen, mutatjuk!

Kos

A jegy szülöttei tele vannak energiával, állandó mozgásban vannak. Ha jön egy sikertelen esemény az életükben, talán egy pillanatra megállnak, elgondolkoznak az okokon és a kudarcig vezető úton, majd gyorsan újraterveznek, és úgy intézik a dolgokat, hogy az életük megint beinduljon, újra mozgásba lendülhessenek.

Oroszlán

Talán azért sem engedik meg maguknak a szomorkodás és a kudarc élményének elmélyülését, mert ők élnek leginkább a kirakatban, a külvilágnak sem akarják megmutatni, hogy bizony ők is sebezhetők. Ahelyett, hogy hagynák, hogy a sikertelenség élménye átvegye az irányítást, máris van egy új tervük, egy új céljuk.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatást keressétek ide kattintva a Ridikül oldalán! 

Forrás:
iStock