Egyéb kategória

Felháborító: Katalin hercegnét ujjai miatt kritizálják

Egészen elképesztő okból kritizálják a várandós Katalin hercegnét. Soha nem gondolnátok, de ujjainak hosszúsága akasztott ki pár internetezőt. 

vous - 2018.03.08.
Felháborító: Katalin hercegnét ujjai miatt kritizálják

Egészen pontosan a Daily Mail hívta fel Katalin hercegné ujjaira a figyelmet– fotókkal támasztják alá, hogy mennyire frucsa hogy, Katalin hercegné középső ujjai szinte teljesen egyforma hosszúak. Ugyebár a legtöbb embernek eltérő hosszúságú a három középső ujja… 

Objektum doboz

Itt talán jobban látható… 

Objektum doboz

A lap azonnal messzemenő követeztetéseket vont le, szerintük ugyanis, ha valakinek egyforma hosszúak a középső ujjai, az számos betegségkockázattal jár, és egyébként egy zsarnok személyiség is. Hozzátennénk, hogy teljesen abszurd, hogy ezen témázzon a világsajtó … bármilyen is legyen Katalin hercegné ujja.

Katalin hercegné

Ti mindent tudtok Katalin hercegnéről? Teszteljétek! 

Katalin hercegné állandó téma egy női szerkesztőség életében – ezalól mi sem képezünk kivételt. Előszeretettel figyeljük, mikor mit visel, milyen hajat vágat, hogyan viseli a terhességet, mennyit fogyott vagy épp hízott. Nem volt kérdés, hogy Cambridge hercegnéjének 36. születésnapjára előállunk valamivel, mondjuk egy teszttel. Ezúttal rajtatok a sor, csekkoljátok, ti mennyit tudtok az angolok kedvencéről!  

Ajánlott cikkek