Egyéb kategória

Pattanás, toka és semmi filter – Be mernétek vállalni az új Insta-kihívást?

Több őszinteséget az Instagramra! Mutassa meg végre az Instagram is, milyen a filterek nélküli, valódi élet!

vous - 2018.03.12.
Pattanás, toka és semmi filter – Be mernétek vállalni az új Insta-kihívást?

Az Instagram egyik legnagyobb kritikája, hogy a közösségi képmegosztó oldalnak az esetek többségében nem sok köz van a valósághoz. Ma már appok százai támogatják, hogy a képnek, amit készítettünk más legyen a hangulata, a színei, de akár az üzenete is, mint ami valójában körülvett bennünket. Sokan vágynak Insa-kompatibilis lakásra, ruhatárra vagy éppen életre.

A frusztráció még azokat is utoléri, akik amúgy teljesen rendben vannak saját magukkal, megvan az elképzelésük az életükkel kapcsolatban, vannak terveik, van erejük ezek megvalósításához.

Mégis azt érezhetik bizonyos fotók vagy videók láttán, hogy sehol sem tartanak, nincs egy vasuk sem, ráadásul még narancsbőr is jutott nekik.

Három egyetemi hallgató, Sina Spendler, Laura Homann és Jil Ringwelski nemrég összefogott, hogy valóságosabbá tegyék az Instagramot és _reallifefilter néven indítottak Insta-oldalt, ahova csakis filter nélkül kerülhetnek a fotók.

Félig kisminkelve:

Objektum doboz

Ha ülünk:

Objektum doboz

Filterrel és filter nélkül:

Objektum doboz

Szúnyogcsípés:

Objektum doboz

A lányok azt nyilatkozták, semmi bajuk azzal, ha valaki órákig szerkesztgeti a fotóit, és a végeredmény gyönyörű lesz. Elismerik, hogy sok-sok munka van egy ilyen képben. A bajuk sokkal inkább az, hogy az Instagramon szinte csak ilyen fotók láthatóak. Ezeknek a képeknek semmi közük a hétköznapokhoz, és sokkal többek számára lesz frusztráló, mint feltöltő.

A céljuk, hogy kicsit változatosabbá és valódibbá tegyék az Instagramot. Aki szeretne cstlakozni hozzájuk, és elég bátor hozzá, küldjön nekik fotókat. Ezeket név nélkül posztolják az oldalukon. Ha szeretnénk, hamarosan viszontláthatjuk az anyajegyeinket, stiáinkat vagy tokánkat.

Mit gondoltok, elérik, amit szeretnének?

„Victoria Beckhamnek is szőrös a lába valószínűleg” – Papp Virág azt rajzolja meg, amiről mások nem vesznek tudomást

„Victoria Beckhamnek is szőrös a lába valószínűleg” – Papp Virág azt rajzolja meg, amiről mások nem vesznek tudomást

„Keresem azt a csajt, aki csöcsöket, szőrös lábakat meg borostás hónaljakat rajzol! Légyszi linkeljétek, ha ismeritek!” Ez a kérés egy használt ruhát csereberélő Facebook-csoportban jött velem szembe, és mivel tudtam, kiről van szó, segítettem a megfejtéssel. Az illető Papp Virágot kereste.

A cikket ide kattintva olvashatjátok!

Ajánlott cikkek