piercing

Kapaszkodjatok meg: eljegyzési gyűrű helyett eljegyzési piercing

Hihetetlen: eljegyzési gyűrű helyett hódítanak eljegyzési piercing – az agyunkat is eldobjuk, bár bevalljuk, egy kicsit tetszik az ötlet, szerintünk vagány. Mutatjuk, miről is van szó!

Szokatlan (fájdalmas?) módon fejezik ki egyes emberek a szerelmüket: az Independent szerint az eljegyzési gyűrű helyett kezd elterjedni az eljegyzési piercing. Az elterjedni szó talán túlzás, mi inkább úgy fogalmaznánk hogy megjelentek. 

A gyűrű helyére ún. microdermal piercing kerül, ami elsőre talán úgy tűnhet, mintha egy strasszkő lenne felragasztva a gyűrűsujjra, de ennél sokkal speciálisabb ez a fajta testékszer. ITT bővebben már írtunk a microdermalról.

rózsaszín eljegyzési gyűrű

Ezt csináljátok, ha imádjátok a srácot, de utáljátok a gyűrűt

Előfordul. Előfordul, hogy hiába teszi fel a NAGY kérdést a NAGY Ő, a gyűrű mégsem passzol az ízlésetekhez. Vannak nők, akiket ugyan hidegen hagy az eljegyzési gyűrű kinézete, de ne áltassuk magunkat: a legtöbb nő nem tudja, és talán nem is akarja rejtegetni csalódottságát. Tudjátok, mit, nem is kell rejtegetni! Adunk pár tippet, hogy mit tegyetek, ha nem tetszik az eljegyzési gyűrűtök.

Míg egyesek inkább egy hagyományos gyémántgyűrűhöz hasonló gyémántpiercinget preferálják, addig mások színes és egyedi eljegyzési piercinget választanak. Az tagadhatatlan, hogy nagyon egyedi és vagány ez az eljegyzési mód, de talán jobb az ilyet kétszer is meggondolni, és azt sem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a megfelelő szakember kiválasztása. 

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

Szavazzatok! 

Objektum doboz