Egyéb kategória

Mark Wahlberg? Ugyan! – Így néz ki a valódi férfiak valódi teste

Kicsit olyan, mintha a testpozitivizmus csak a nőkről szólna, pedig a mai férfiaknak is számtalan előítélettel és elvárással kell megküzdeniük. Nem nézhet ki mindenki úgy, mint Mark Wahlberg abban a legedás alsónadrág reklámban! A következő 5 fotó bizonyíték arra, hogy a férfi testpozitivizmus létezik, az aktivisták hangja pedig egyre erősebb.

vous - 2018.03.13.
Mark Wahlberg? Ugyan! – Így néz ki a valódi férfiak valódi teste

Sokat beszélünk a narancsbőrről, a stríákról, az első ráncokról, a csálé fogakról, és arról, hogy fogadjuk el önmagunkat. Fogadjuk el, de közben tegyünk meg mindent azért, hogy a legjobbat hozzuk ki abból, amit kaptunk. Étkezzünk egészségesen, mozogjunk rendszeresen, figyeljünk oda a lelkünkre, a szellemünkre. Maradjunk pozitívak. Legyünk testpozitívak. A boldogságunk ugyanis nem a ruhaméretünktől függ, és nem is attól, hány kilót nyomunk éppen.

Fellebben a fátyol – a VOUS-lányoknak is akad takargatnivalója

Fellebben a fátyol – a VOUS-lányoknak is akad takargatnivalója

Akad, aki egész életében küzd teste tökéletlenségével. Nehezen megy az elfogadás. A léleknek könnyebb a takargatás. Vagy mégsem? Elérkezhet az a pont, amikor elegünk lesz a kánikulában viselt nadrágból, kézfejre húzott pulcsiból, napszemüvegből, feszes szájú mosolyból. Jaj, meg ne lássa más a hibáinkat! Mi most fellebbentjük a fátylat. Tükör elé perdültünk, kamera elé álltunk. Szembenéztünk önmagunkkal és elengedtünk görcseinket. Tegyétek ti is ezt. Bátran! A fotókért kattintsatok ide!

A testünk lehet átalakulóban vagy lehet éppen beteg is. Nőként ezt pontosan tudjuk, látjuk, érezzük. De mi nők, vajon mennyire vagyunk toleránsak, elnézőek, elfogadóak és pozitívak nemcsak a saját, hanem az ellenkező nem testével szemben? Mennyire van rendben, ha a férfi kopaszodik, lóg a bőre, szőrös a háta, narancsbőre van, striák hálózzák be a bőrét vagy éppen az egyik melle nagyobb, mint a másik?

A következő 5 férfi abban próbál segíteni a férfitársainak, hogy fogadják el és szeressék saját magukat. A bejegyzéseiket különböző témákban írták.

1.

A reklámok és tökéletes férfitestek káros hatásairól: 

Objektum doboz

2.

A kis péniszméretre történő beszólásokról:

Objektum doboz

3.

Egy fotós projektje a testszőrzetről: 

Objektum doboz

4.

Egy ügynökség kampánya férfiakkal a főszerepben:

Objektum doboz

5.

A férfihasról:

Objektum doboz

bikini

5 testpozitív nő, akik segítenek legyőzni a bikiniparát

Sokáig nem mentem strandra. Tiniként könnybe lábadt szemmel és gombóccal a torkomban nézegettem a bikiniket. A strand tele volt kalanddal, szerelemmel, sztorikkal, amikből én kimaradtam. A hátam miatt.

A cikk folytatását ide kattintva >>> olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.