műszempilla

Viszlát, olcsó műszempillahatás – egy trükk, amivel lenyűgöző szempillátok lehet!

A közösségi oldalakat teljesen megbabonázta egy műszempilla-hack. Bizonyára már ti befutottatok abba az olcsó, pár szász forintos, soros műszempillába, ami annyira művi hatást kelt, hogy utólag mindig megbánjuk... Létezik egy trükk, amitől még ez a gagyi változat is remekül fog mutatni.

Megosztó téma a műszempilla – 3D, 4D, 5D (és még ki tudja, hány D)... többsége nem alkalmi viselet, a szakemberek ígérik, hogy akár több hétig is csodás pillákkal kápráztathatunk el mindenkit.  (#teamnomoreműszempilla: aztán ez vagy így lesz, vagy két nap után kezd el potyogni... – a szerk.)  Most a kifejezetten alkalmi, soros műszempillákhoz érkezett egy igazán ígéretes trükk, ami után, ha felhelyezitek a(z alkalmi) műszempillát, sokkal természetesebb hatást érhettek el! 

Itt a tél! Kedvencünk a jeges nyári szemsmink, amely ősszel is divat lesz Vous

Elmentem műszempilláztatni és megváltozott az életem

A műszempillától rengetegen ódzkodnak, mert félnek, hogy művi hatást kelt, pedig ez egyáltalán nem igaz. Egy jól felrakott szempillasor visszafogott, mégis szép benyomást kelt, ráadásul rengeteg előnnyel is jár. Én kipróbáltam és imádom!

Paloma Garcia amatőr sminkes oszott meg egy videót, amin egy szempillaspirál applikátorral fésülni, dörzsölni kezdi a műszempillát. Az eredmény meglepő lett: a műanyag, fényes és természetesnek semmiképp sem mondható eredeti pillasor sokkal naturálisabb lett. 

Objektum doboz

Több twitter-felhasználó is kipróbálta hacket, megdöbbenve tapasztalták, hogy tényleg bevált. Sőt még olyan ismert szépségvloggerek, mint Jackie Aina and Nikkie Tutorials is elismerősen nyilatkoztak a trükkről! 

Ha gondoljátok, próbáljátok ki!