Nem tehetnek róla, mégis elvágják magukat vele: dolgok, amiket nem tudunk tolerálni a pasikban egy első randin

Így léphettek le ügyesen egy rossz randiról

Ha nem is mindenkivel, de valószínűleg sokunknak volt(ak) rossz randi(k) az életünkben. Olyanok, amikről már szinte az első pillanatban eltűntünk volna, és alig vártuk, hogy a kellő időt udvariasan végigüljük ahhoz, hogy már ne legyen olyan kellemetlen véget vetni a találkozónak. Mutatunk néhány ötletet: így menekülhetünk el ügyesen egy rossz randiról.

A filmekből jól ismert baráti hívás is egy lehet azok közül a megoldások közül, amikkel felkészülünk arra, hogy ha a randink rosszul sülne el, legyen valaki, aki megment bennünket a kellemetlen helyzetből. Emellett azonban még van egy-két lehetőség, amivel kimenthetjük magunkat anélkül, hogy megbántanánk a másikat. Mutatunk ehhez néhány ötletet: így menekülhetünk el ügyesen egy rossz randiról.

Ez csak egy randi

Fogjuk fel úgy, hogy a találkozás még nem kötelez semmire. Vagyis rendeljük ki az italunkat, bowlingozzunk egy menetet, és tudjunk meg minél többet a másikról, hogy biztosak legyünk a dolgunkban. S ha úgy érezzük, nem passzolunk, menjünk haza nyugodtan.

molnar-viola-anna-ki-fizessen-az-elso-randin1

Nem tehetnek róla, de... Dolgok, amik miatt már az első randin kiábrándulunk

Az ismerkedés és a randizás az élet része. Jól választani tudni kell, de a felhozatalra nincs hatással, hogy mit szeretnénk: törvényszerű, hogy az emberrel szembe fog jönni olyan valaki is, akivel nem szeretne többször találkozni. Az esetek többségében alapvető különbségeken és nyilvánvaló dolgokon bukik el a dolog - néha viszont irreleváns apróságok is sokat nyomnak a latba. Összeszedtük, mik azok, amik bár nem tűnnek fontosnak, számunkra kiábrándítóak egy pasiban.

Ne flörtöljünk

Ha kiderült számunkra, hogy a másik nem szimpatikus, ne flörtöljünk vele, és kerüljünk mindent, ami erre engedhet következtetni. Legyünk tárgyilagosak, barátságosak, de ne adjunk okot arra, hogy félreértsen a másik bennünket.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Ridikül oldalára!