Egyéb kategória

Tetováltatni 50 felett? Ugyan, ez már nem nagy ügy!

„Belegondoltál, hogy fog kinézni rajtad ez 40 év múlva?” – általában ez az első kérdés, amivel találkozunk, ha elmeséljük valakinek, hogy tetováltatni fogunk. Teljesen nyilvánvaló, hogy az illetőnek nincs tetoválása. Ahogy az is, hogy sosem látott még tetovált idős embert.

vous - 2018.03.14.
Tetováltatni 50 felett? Ugyan, ez már nem nagy ügy!

Az Amerikai Egyesült Államokban minden ötödik felnőttnek van legalább egy tetoválása. A legtöbbet a 18–19 évesek varratnak, így előbb-utóbb egyre többen lesznek azok, akik tetoválással a testükön válnak idősebbé.

Objektum doboz

A tetoválóművészet reneszánszát éli. Ma már tényleg nagyon sokan tetováltatnak. Vannak, akik naplóként használják a bőrüket, és az életük legfontosabb eseményeire utaló szimbólumokat varratnak.

tetoválás

Ti küldtétek: ilyen gyönyörű tetoválásai vannak a VOUS-olvasóknak

Ismét arra kértünk benneteket, küldjetek nekünk fotót. Ezúttal a tetoválásaitokra voltunk kíváncsiak, és azt kell hogy mondjam, nem csalódtunk. Több mint kétszáz fotó érkezett, ezek közül pedig kiválogattuk a nekünk leginkább tetsző alkotásokat. 

A cikk folytatása ITT jön!

Mások ezzel mesélik el a személyiségük egy részét. És megint mások szerint a tetoválás bőrdíszmű, aminek az elsődleges feladata, hogy dekoratív legyen.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Ridikül oldalára!

Ajánlott cikkek