Egyéb kategória

Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy a legbeképzeltebb

A hiú, beképzelt és önhitt, illetve önző személyekre gyakran használjuk azt a jelzőt, hogy nárcisztikus. És alapvetően mindenkire jellemző ez valamilyen mértékben, egyes emberekre alig, de legalábbis egészséges arányban, másokra pedig jócskán illik ez a tulajdonság. S hogy ezt a születési dátumunk is befolyásolhatja? Mutatjuk, ez a 3 csillagjegy a legbeképzeltebb, leghiúbb mind közül. (Legalábbis annak tűnnek.)

vous - 2018.03.19.
Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy a legbeképzeltebb

Mindegyik csillagjegyre jellemzőek pozitív és negatív tulajdonságok. Nincs is ezzel baj, hiszen emberek vagyunk, mindenkinek vannak olyan jellemvonásai, ami talán nem tetszik másoknak, a környezetének. Ilyen a hiúság, az önhittség is, ami egészséges mértékben mindannyiunkra jellemző, ám vannak olyan emberek, akiknél különösen észrevehető ezek jelenléte.

Az egészséges önhittség és önzés fontos, ahogyan az is, hogy ha ez nagyobb mértékben van jelen nálunk, akkor megvizsgáljuk, hogy miért alakulhatott ez ki, esetleg mi az, amit túlkompenzálunk vele

– magyarázta Joshua MacGuire asztrológus. „Jó, ha ismerjük a negatív, másoknak nem tetsző tulajdonságainkat, mert így kapunk egész képet magunkról és ezek segítségével tudunk dolgozni önmagunkon” – tette hozzá.

horoszkóp

Egyetlen GIF, ami tökéletesen jellemzi a csillagjegyeteket 

Gondoltunk egyet és párosítottuk az asztrológiát és a szórakozást. A csillagjegyek jellemzése alapján szupervicces (és szerintünk rendkívül találó) GIF-eket párosítottunk a jegyekhez. Csekkoljátok, és írjátok meg mennyire igaz rátok! 

 Mutatjuk, ez a 3 csillagjegy a legbeképzeltebb, leghiúbb mind közül, vagyis azt is mondhatnánk, hogy ők a legnárcisztikusabbak.

Kos

Ha egy Kos önző és/vagy hiú, annak mindig jó oka van – mondta MacGuire. Szerinte a Kosok kialakítanak egy saját világot maguknak, ami tele van elvárásokkal saját maguk és a környezetük számára. Ezek az elvárások pedig igen magasak, amik eléréséhez fontos, hogy a Kos saját magára koncentráljon. Emiatt pedig nem tud, illetve nem is akar mások gondolataival, érzelmeivel foglalkozni. És ezért tűnhet önzőnek, nárcisztikusnak.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Ridikül oldalára!

Ajánlott cikkek