savs-511862-unsplash

Ez a 3 csillagjegy a legprűdebb mind közül

A szótárak szerint a „prűd” jelző olyan emberre utal, aki túlzottan odafigyel arra, hogy megfeleljen és tisztességesen viselkedjen a társadalmi elvárások rengetegében. Ez a túlzott szemérmesség vagy akár álszemérmesség azonban nem mindenkire jellemző, sőt, ha számba vesszük a születési dátumokat, megállapíthatjuk, mely csillagjegyekre jellemző inkább, és melyekre kevésbé. Mutatjuk, ez a 3 csillagjegy a legprűdebb mind közül.

Valószínűleg sokan emlékszünk a Szex és New York bájos és naiv Charlotte-jára, aki talán az egyik legismertebb prűd karakter a sorozatok alakjait tekintve. Vajon milyen csillagjegyű lehetett? Mutatjuk, ez a 3 csillagjegy a legprűdebb mind közül.

Szűz

Mert a Szűz jegyűek mindig elemezgetnek, analizálgatnak. Óvatosak, mérlegelik a lehetőségeiket, és csak azután cselekszenek, vagy hozzák meg a döntéseiket. Talán egyetlen más jegy sem tudja annyira „szétszedni”, annyira kielemezni a partnerét, mint a Szüzek. És ugyanez a körültekintés jellemző a párkacsolataikra, illetve minden olyan helyzetre, ami kissé kellemetlen, kissé pikánsabb.

Bak

A Bak jegyűek hajlamosak arra, hogy az érzelmeiket háttérbe szorítsák más céljaik elérése érdekében. Általában jó hírük van, érzelmi szempontból távolságtartóak – vagyis ezt mutatják a külvilág felé, miközben mélyen legbelül ők is tudják, hogy szinte csordultig tele vannak érzelmekkel. Attól azonban szinte rettegnek, hogy ezt másnak is megmutassák, és ezáltal sebezhetővé váljanak.

Kíváncsiak vagytok a harmadik csillagjegyre? Ide kattintva továbbolvashatjátok a cikket. 

Forrás:
Unsplash