Egyéb kategória

Esküvő 2018 – Magyar tervezők esküvői ruhái, amelyekért odáig vagyunk

Minden menyasszony szeretne különleges, emlékezetes, egyszeri és megismételhetetlen ruhát viselni az esküvőjén. Ha szeretnétek megtartani a ruhát, akkor a szalonokban kapható darabok helyett válasszátok a magyar tervezők munkáit, akik tényleg személyre, alakra szabják a ruhákat. Megmutatjuk a mi kedvenceinket.

vous - 2018.03.20.
Esküvő 2018 – Magyar tervezők esküvői ruhái, amelyekért odáig vagyunk

Nora Sarman

Csipke, romantika, nőiesség, dekadencia, egyszerre kapaszkodik a múltba és ünnepli a jelent. Édesbús nosztalgia lengi körül, közben nagyon vagány, mai. Sármán Nóra divattervező munkásságáért egyértelműen rajongunk, nehéz is volt választani az idei kollekcióból, amelyről itt írtunk részletesebben.

Lapozzátok el a fotót, gyönyörű a ruha hátrésze is!

Objektum doboz

Balint Sara Bridalwear

Újrahasznosított antik csipkékkel is dolgozik Bálint Sára divattervező, aki eredetileg kötő szakon végzett, de néhány éve a menyasszonyi viseletek készítésében találta meg önmagát. A legszebb darabjaiban csipkékkel játszik vagy kötött anyagokat használ.

Objektum doboz

Daalarna

Nincs menyasszonyi ruha körkép Benes Anita ruhái nélkül. A tervezőnő egyedi darabjainak nem kell reklám sem, hiszen szinte mindenki rajong értük. Az ő divatbemutatója előtt hosszú sorok kígyóznak a bejáratnál, mindenki szeretne bejutni a show-ra.

Objektum doboz

Imogen Clothing

Egyedi rendelésre menyasszonyi ruhák készítésével is foglalkozik az Imogen Clothing márka tervezője, Bajcsai Viki, akinek hétköznapi kollekciója is játékos, nőies. Aki őt választja, nem fog csalódni.

Objektum doboz

Nagyagota Collection

Nagy Ágota egyedi ruhákat készít, de felsorakoztat néhány inspirációs darabot is egy-egy kollekcióban. A 2018-as kollekcióból ez a jégkék gyönyörűség vált igazi kedvencünkké.

Objektum doboz

KE – Kovács Erika fashion designer

2015-ben nyitotta meg belvárosi szalonját Kovács Erika, akihez azóta is sok-sok menyasszony fordult már segítségért és ötletért. Olyan nők voltak, akik szerettek volna valamilyen különleges, egyedi ruhát, nem féltek kitűnni a tömegből, és szerették volna, ha valaki megvalósítja az álmaikat.

Objektum doboz

Bélavári Zita Couture

A tervezőnő 2018-as kollekciójának darabjait a különleges hátmegoldások teszik egyedivé és feledhetetlenné. Ráadásul az év színére is rábukkanhatunk:

Objektum doboz

Kathia Dobo

Egészen Szegedre kell utaznotok ezekért a gyönyörű ruhákért, de ha arrafele laktok, biztosan örömmel keresitek majd a tervezőt.

Objektum doboz

Pálfy Bíbor

Légiesen könnyed ruháival pillanatok alatt levett bennünket a lábunkról.

Objektum doboz

Lucidité

Beke Luca munkásságát talán nem is kell bemutatni, hiszen tavaly sokszor esett szó róla Takács Nóra esküvője kapcsán. Most is csak annyit tudunk írni, ez a ruha valami gyönyörű!

Objektum doboz

Interjú Beke Lucával a Lucidité esküvői ruhák tervezőjével

„Ez bizalmi dolog a tervező és a menyasszony között”

Beke Luca valamit nagyon tudhat, ugyanis a VOUS-lányok közül ketten is az általa tervezett ruhát választották életük nagy napjára. Pedig Luca sokáig gyerekruhákkal szeretett volna foglalkozni, mígnem nagyjából két éve valaki felkérte, tervezze meg álmai menyasszonyi ruháját. Azóta nincs megállás.

A tavalyi interjút ide kattintva >>> olvashatjátok.

Ajánlott cikkek