Egyéb kategória

Itt az első fotó a Hatalmas kis hazugságok második évadának forgatásáról

Nos, már egészen biztos, hogy nem kell (olyan) sokat várnunk a Hatalmas kis hazugságok második évadjára. A forgatások már zajlanak, ahonnan egy kép is érkezett. Üdvözlünk mindenkit újra Monterey-ben!

vous - 2018.03.20.
Itt az első fotó a Hatalmas kis hazugságok második évadának forgatásáról

Egyre több infő derül ki, a Hatalmas kis hazugságok második évadjáról. Azt már tudjuk, hogy a folytatásban szerepet kap a legendás színésznő, Meryl Streep. Azt pedig, hogy kit fog alakítani, IDE kattintva megnézhetitek. 

hatalmas-kis-hazugsagok-sorozat

A Hatalmas kis hazugságok több, mint egy „óriás pénisz” – 3 ok, amiért várjuk a 2. évadot

A sorozat, amely kapcsán az egész internet azt találgatta, mekkora Alexander Skarsgård pénisze, a sorozat, amelyet csak úgy emlegetnek mint a hardcore Született feleségek – ez a Hatalmas kis hazugságok, amelynek imádtuk az első évadát, és úgy tűnik, hamarosan érkezik a második is! Ti is imádtátok? Akkor görgessetek lejjebb, és hevesen bólogassatok az érveinket olvasva, miért várjuk nagyon a folytatást! 

Ami viszont új „infó”, hogy megérkezett a második évad forgatásáról az első fotó, amit a sorozat  Renata Kleinje, Laura Dern színésznő osztott meg Instagramján. 

Madeline és Renata visszatért

Objektum doboz

Ami viszont kevésbé jó hír, hogy a második évad biztosan nem kerül képernyőre 2018-ban. Casey Bloys, az HBO programigazgatója szerint mivel 2018 tavaszán kezdték a forgatásokat, így a show-t csak 2019-ben láthatják a nézők. 

A sztoriról pedig annyit már tudunk, hogy Perry halála kulcsfontosságú lesz a folytatásban, valamint Bonnie (Zoë Kravitz) múltjáról is kiderül pár sötét titok… 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.