Egyéb kategória

Micsoda luxus: nézzétek meg a sztárok legfényűzőbb medencéit

Vannak dolgok, amik egy csapásra igazi zöld oázist képesek varázsolni az otthonunkból. Ilyen egy ízlésesen megtervezett virágágyás, néhány árnyékot nyújtó fa, egy látványos kertibútor, kényelmes nyugágy vagy egy talpmasszírozó kavicsösvény a fűben. És ilyen, amikor az éltető víz medence formájában megjelenik a kertben – álmodozzatok, és nézzétek meg, hogy milyen medence mellett tették le a voksukat a világsztárok

vous - 2018.03.20.
Micsoda luxus: nézzétek meg a sztárok legfényűzőbb medencéit

Kourtney Kardashian focipályányi birtokán és hatalmas medencéjében a Kardashian család összes tagja kényelmesen elfér, sőt. Külön nyugágy is jut mindenkinek. 

Forrás:
GardenExpo

Ralph Lauren New York-i villáját és elképesztő medencéjét toronymagas fenyők veszik körbe.

Forrás:
GardenExpo

Elton John kaliforniai otthonának kertjét a medence melletti Roy Lichtenstein szobor varázsolja egyedivé. Sőt, már-már egy kortárs galéria hangulata köszön vissza az udvarban. 

Forrás:
GardenExpo

Adele medencéje és a körülötte fekvő bűbájos hangulatú kert szuper helyszíne lehet a grillpartiknak. Tizenkét millió dolláros Beverly Hills-i otthonának medencéje mellett tündéri kis filagória áll, a jakuzzi sem maradhatott el, a fákon átívelő fényfűzér pedig csodálatosan mutathat sötétedés után. 

Forrás:
GardenExpo

Biztosan nem kéne kétszer mondani, hogy csobbanjunk egyet Louis Tomlinson medencéjében. A One Direction korábbi énekese szeret a feszített víztükörbe merülve szelfikkel szórakoztatni a rajongóit. 

Forrás:
GardenExpo

A szimmetria rajongóinak figyelmébe ajánljuk Ellen Pompeo, a Grace Klinika híres szinésznőjének Sag Harbour-i házát és medencéjét.

Tessék gyönyörködni! 

Forrás:
GardenExpo

 Rob Lowe nemcsak az egyik legszebb házzal rendelkezik Santa Barbarán de a medencéje is lélegzetelállító.

Forrás:
GardenExpo

Bár Beyoncé és Jay-Z házassága meglehetősen mély hullámvölgybe került nemrég, de hawaii villájuk végtelen harmóniát sugároz. A tervező remekül ötvözte a luxus kényelmét és a természeti elemeket.

Forrás:
GardenExpo

A Versace-medence pont olyan extravagáns és feltűnő, mint a névadó tervezők.

A medence 24 karátos arany bevonatú. 

Forrás:
GardenExpo
gianni versace divatház

Még Bruno Mars is rosszul ejti a Versace nevet

Donatella Versace 73 kérdést válaszolt meg a Vogue-nak, amelyből kiderült, hogy az idegesíti leginkább, hogy még mindig vannak, akik rosszul ejtik a Versace nevet. 

Celine Dion üdülőméretű rezidenciája közvetlenül az óceánpartra épült, de ha esetleg vízhiány lépne fel, még mindig ott van a medence és vízi élménypark, ahol lubickolni lehet

Forrás:
GardenExpo

Aki a hátsó kertjét tervezgeti, inspirálódhat Eddie Murphy-től. A színész kertjében kialakított medencéket egy kisebb spa centrum is megirigyelhetné. 

Forrás:
GardenExpo
600

Készüljetek a nyárra, álmodjátok meg a saját strandotokat!

Március 23-25. között minden kertimádónak adott a lehetőség, hogy testközelből megismerkedjen a friss kültéri trendekkel és személyre szabott tanácsokat kérjen profi szakemberektől. A 2018-as Gardenexpón a komplett kertépítéstől, a lakás tareszának „tavasziasításáig” minden kérdésetekre választ kaphattaok, válogathattok az álomszép bútorok, grillek, a különböző méretű és típusú medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás és öntözéstechnikai megoldások legszélesebb választékából. 

Látogassaok el március 23-25. között Magyarország legnagyobb kerti trend és életmód kiállítására, és válasszátok ki, hogy hol csobbantok majd a grillpartin! 

Ajánlott cikkek