Egyéb kategória

Senki sem pózol így farmer alsóneműben: Britney Spears a KENZO reklámarca lett

A tökéletes testű Brintey Spears a KENZO legújabb reklámarca lett. Az elkészült képeken az énekesnő ragyog, és az is jól látszik, hogy nem volt sok dolga a Photoshop-mágusnak. 

vous - 2018.03.21.
Senki sem pózol így farmer alsóneműben: Britney Spears a KENZO reklámarca lett

Britney Spears az utóbbi időben már számtalanszor bebizonyította, hogy másodjára is a csúcson van. Kiegyensúlyozott a magánélete, lelkileg és testileg is bombaformában van – a rajongók legnagyobb örömére. Így nem volt meglepő, hogy a KENZO La Collection Memento No. 2  kollekciójának reklámarca lett. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Britney így nyilatkozott a Vogue-nak:

Ez a kollekció nagyon fiatalos. Imádtuk a szetteket, még akkor is, ha eleinte egy kicsit furcsa volt a számomra. Általában egy kis helyiségben, a studióban szoktunk fotózni, de ez most az utcán történt. Kint voltunk a szabadban, ezek a ruhák pedig igazán szexisek, így egy kicsit furcsa volt, de persze a képeken és a kisvideóban nagyon jól mutatnak. 

Objektum doboz

Britney azt is alárulta, hogy már kevésbé bevállalós az öltözködés terén, otthon mindig hálóingben flangál. Mint mondja, anyaként tart attól, hogy szégyent hoz fiaira az öltözködésével, így nem annyira bevállalós, mint régen. 

Objektum doboz

Carol Lim, a kreatív rendező igazán elismerően nyilatkozott Britney-ről: 

Ahogy „szettbe került” rendkívül profi módon viselkedett. Uralta a ruhákat, uralta a terepet… igazán csodálatos jelenség volt. Izgalmas volt vele dolgozni.

Objektum doboz

Objektum doboz

It's Britney B*tch! 

Ajánlott cikkek