A csokoládé az egyik legnemesebb édesség, a szőke csoki pedig a világ legjobb csokigyártójának tartott Valrhona cég találmánya, és egészen különleges. Bár a véletlen és egy baki szülte, a végeredmény káprázatos, egészen imádnivaló. Ismerjétek meg, nagyon érdemes!
A csokik legjobbjának a magas kakaótartalmú, egészen sötét étcsokikat tartják világszerte a csokiprofik, a fehér csokoládét pedig túl édesnek minősítik, és számba sem veszik, pedig ennek is megvan a helye, ugyanúgy, ahogy a tejcsokiknak.
Egy teljesen újfajta édesség érkezik: a rubin csokoládé lesz az új kedvencetek
„Étcsokoládé, tejcsokoládé, fehér csokoládé…” Mi a negyedik? Eddig nem látott, újfajta csokoládét majszolhatunk hamarosan. A rubin csokoládéval készült édesség nemcsak szemet gyönyörködtető, de ízvilága is különleges, új élményt nyújt majd.
A szőke csoki pedig egy új kategória, ami gyakorlatilag a csak kakaóvajat, cukrot és tejet tartalmazó fehér csokoládéból készül,
és a lényege, hogy hosszú és lassú hőkezelésen megy keresztül, ennek során pedig a krémes fehércsokis masszában karamellizálódik a cukor.
A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!