emrata

Emily Ratajkowski meztelen képekkel küldi üdvözletét nászútjáról

Emily Ratajkowski – a világ legjobb nője, a világ egyik legnagyobb, és legszebb természetes kebleivel rendelkező nője, 2018 elején váratlanul férjhez ment, s bár hozzá vagyunk szokva Emrata lazaságához, a nászútján készült meztelen fotókra nem annyira készültünk fel. 

Emily Ratajkowski házassága túlzás nélkül sokkolt meglepett bennünket, de az még inkább, hogy Emrata milyen ruhában ment férjhez. Eddig is nagyon bírtuk a modellt, hiszen hihetetlenül laza és közvetlen, de „menyasszonyi” ruhája elképesztő volt

A gyönyörű modell eddig sem volt szégyenlős (közösségi oldalain még annyira sm), de nászútja alatt még inkább szkippelte a ruhát. Instagram-oldalára töltött fel pár képet a vakációról, ahová tutira nem sok ruhát vitt. 

Objektum doboz

Pózolok a férjemnek

– írja.  

Objektum doboz

Emrata házasságával mindenkit meglepett, a rajongókat pedig egyenesen sokkolta, amikor Instagramjára feltöltötte, ő bizony már férjnél van. A 26 éves Emily Ratajkowskit legelőször Valentin-napon látták együtt (immár) férjével, Sebastian Bear-McClarddal, szóval a kapcsolat elég friss. A lényeg azonban, hogy boldogok legyenek! 

Objektum doboz