Egyéb kategória

Egyperces néma csend Henry Cavill bajuszának – vicces videóval búcsúzik arcszőrzetétől

Henry Cavill közösségi oldalai eddig finoman szólva sem voltak túl érdekesek, egészen addig, amíg úgy döntött, hogy megválik bajusszától. Drámai pillanatok következnek! 

vous - 2018.03.22.
Egyperces néma csend Henry Cavill bajuszának – vicces videóval búcsúzik arcszőrzetétől

Henry Cavill (Az acélember, Az U.N.C.L.E. embere, Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, Az Igazság Ligája) legújabb Instagram videója tartalmaz: drámai képsorokat, gyilkos tekintetet (ami egyébként elég szexi), és szívszorító dallamokat. Egy dolog azonban nincs Henry Cavill Insta-videójában: Cavill bajusza, amelynek az elmúlt hónapokban még becenevet is adott. 

A színész azért növesztett arcszőrzetet, hogy eljátssza August Walker szerepét a Mission: Impossible – Utóhatás című filmben. A sztoriban az az érdekes, hogy Az Igazság Ligája és a Mission: Impossible forgatásai egybecsúsztak, és míg előbbiben Supermannak nincs bajusza, utóbbi főgonoszának van, így a Warner Bros. egy bizonyos CGI technikával tüntette el Suparman bajuszát – nem annyira sikerült nekik, de a lényeg, hogy így nem lett Supermannak arcszőre. A végeredmény annyira borzalmasra sikerült, hogy mém lett belőle…

Forrás:
youtube.com

Henry Cavill most úgy gondolta, hogy egy vicces (tényleg az) videóban mutatja be, hogy már megvállt a bajusztól, ezúttal nem CGI-al. Talán ő is érezte, hogy a nagyon sok pénzbe került bajuszeltüntetés kínosra sikerült, ezt ironikusan meg is jegyzi. 

Vicceske!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek