Egyéb kategória

Magyar bútorok, amelyek örökre a lakásotok legszebb darabjai lehetnek

Az Ikeának számtalan előnye van, szeretjük a praktikus darabjait. Az első lakásunk csak azért nem marad üresen, mert ők léteznek, és bizonyos darabokat még kezdő fizetésből vagy a diákmunkáért kapott fizuból is meg tudunk vásárolni. De van az a pont, amikor az Ikea mellé szeretnénk mást is. Például magyar bútorokat.

vous - 2018.03.22.
Magyar bútorok, amelyek örökre a lakásotok legszebb darabjai lehetnek

A lakásdekort ebben a cikkben hanyagoljuk, de ha bútorokról van szó, akkor is szép számmal találunk olyan készítőket, alkotókat, projekteket vagy márkákat, amelyek örökre a lakásotok legszebb darabjai lehetnek. Az biztos, hogy magasabb árkategóriába tartoznak, de cserébe a hazai dizájnt és a hazai munkaerőt támogatjátok a megvásárlásukkal.

És persze, senki nem mondta, hogy a pincétől a padlásig magyar bútorokkal kell berendeznetek a lakást.

minimalista

Minimalista otthon – nem lakberendezési irányzat, hanem életszemlélet

Gyűlöltök rendet rakni, takarítani, főzni, mosni? Akkor könnyítsétek meg a saját dolgotokat, és tegyetek rendet magatok körül. Ehhez azonban az kell, hogy az otthonotokat, mi több az életeteket is úgy alakítsátok ki, hogy titeket szolgáljanak. Nem pedig fordítva!

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Fabrika

Vintage bútorok fenomenális felújításával és újradizájnolásával foglalkozik a magyar műhely, ahol értő kezek közé kerülnek az 1950-es, 1960-as és 1970-es évekből származó darabok.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Remodel Studio

Használt, régi és antik jellegű bútorok felújítását végzik a szegedi székhelyű stúdióban. A nonprofit társadalmi vállalkozás lényege, hogy pályakezdő, valamint munkanélküli fiatalokat foglalkoztatnak. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Faktum Bútor

A Faktum Bútor a tulajdonos első gyermekével egy időben született meg. 1994 óta működnek, baba- és gyermekbútorokra specializálódtak, amelyeket hosszú távon használhatnak a cseperedő fiatalok, minőségüknél fogva pedig tovább is örökíthetők.

Objektum doboz

Bányai Bútorok

A vállalkozást 1978-ban alapította Bányai József asztalosmester, aki talán nem is gondolta akkor, milyen sikeres lesz a cég, amelynek vezetését ma már a második generáció látja el. Aki szereti a minimalista dizájnt, annak tetszeni fognak ezek a hazai bútorok.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Új bútorok nélkül is gyönyörűvé varázsolhatjátok az otthonotokat – csupán a lámpáitokra lesz szükségetek!

Egy bútor új élete – ne dobjátok ki, álmodjátok újra!

Manapság ha valamire már nincs szükségünk, pikk-pakk megszabadulunk tőle, miközben az, hogy valami – egy bútor – például kissé kopott, vagy csak nem tetszik már, nem feltétlenül jelenti azt, hogy semmire sem jó, és hogy valóban a kukában lenne a helye. Egy kis gondoskodással, fazonírozással bárminek adhatunk új életet!

A cikket ide kattintva >>> olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek