Egyéb kategória

Ők lesznek A Nagy Duett új évadának zsűritagjai

Hamarosan új évaddal tér vissza A Nagy Duett – a versenyzők profi felét már ismerjük és azt is tudjuk, ki lesz a műsorvezető, ezúttal pedig az is kiderült, hogy kik foglalnak majd helyet a zsűriasztalnál.

vous - 2018.03.23.
Ők lesznek A Nagy Duett új évadának zsűritagjai

Csobot Adél, Kollányi Zsuzsi, Marcellina, Tóth Andi, Wolf Kati, Gergely Róbert, Gönczi Gábor, Horváth Tamás, Szabó Ádám és Takács Nikolas lesznek a TV2 A Nagy Duett 2018-as évfolyamának profi versenyzői.

Párjuk egyelőre még nem nyilvános, de a prómóhoz készült kisvideókból azért sejthető. Szerintünk Gergely Róbert párja Megyeri Csilla lesz, Kollányi Zsuzsi Kamarás Ivánnal áll majd színpadra, Takács Nikolas pedig Tápai Szabinával versenyez majd  – ezek csak a mi erős tippjeink, hivatalos bejelentés még nem történt.

Forrás:
TV2

Azt viszont már kommunikálta a csatorna, hogy Liptai Claudia vezeti majd a műsort, és azt is, hogy Kasza Tibi mellett két új zsűritag pontozza majd a versenyzőket. 

Kasza Tibi zsűritagként a hatodik évadban két új társat kap maga mellé Nagy Adri és Pápai Joci személyében.

– írják közleményükben.

Forrás:
TV2

Pápai Joci a tőle megszokott formát ígéri:

Nem szeretném komolyra venni a zsűrizést, ahogy a Sztárban Sztár műsorában, itt is nagy hangsúlyt fektetek majd a humorra.

Nagy Adri egyáltalán nem lesz szigorú, ő is a humor oldalán áll: „Én is izgatottan várom az első adást, akárcsak a színpadra lépő énekesek, hogy az amatőr párjaikról ne is beszéljek. Sosem voltam hasonló szerepben, úgyhogy nagy kihívás számomra, hogy ezúttal a zsűriszékben ülök.

Azt gondolom, hogy nem árulok el titkot azzal, hogy nem én leszek a zsűri legszigorúbb tagja, inkább a humor oldaláról fogom megközelíteni a produkciókat” 

Kasza Tibi pedig veteránként tartja majd össze a csapatot:

„A Nagy Duett a televíziós karrierem első fontos műsora, így mindig különleges marad a szívemnek, mondhatni, együtt nőttem fel a műsorral. Mindegyik zsűri más és más volt, de mindenkivel nagyon jó volt együtt dolgozni.

Adrival és Jocival jóban vagyunk a magánéletben is, így biztos vagyok benne, hogy ezúttal is családias, csipkelődős, vicces lesz a hangulat, és szórakoztató pillanatokban nem lesz hiány. Alig várom, hogy elkezdődjön a hatodik évad” 

Ajánlott cikkek