Egyéb kategória

Árpa Attila: „Nem látok már mást, csak metroszexuális kisfiúkat” – kihalóban az igazi férfiasság?

A mai napig nem sikerült pontos receptet összeállítani arról, mitől lesz valaki „igazi férfi” és mik azok a tulajdonságok, amelyektől egy férfi sikeres lesz; egy jellemző azonban biztosan minden listán szerepel: a stílusosság. Árpa Attila elárulta, mit fog viselni nyáron. 

vous - 2018.03.23.
Árpa Attila: „Nem látok már mást, csak metroszexuális kisfiúkat” – kihalóban az igazi férfiasság?

Korunk modernista világában egyre inkább keveredni látszanak a hagyományos férfi-női szerepek, és a divatvilág is idomul – vagy éppen katalizátorként járul hozzá – ezekhez a társadalmi elvárásokhoz, legyen szó akár női, akár férfi ruházatról. Így néha születnek meghökkentő darabok, amelyekkel már akkor sem tud mit kezdeni az átlagember, amikor a kifutón látja őket.

De honnan öltözzön akkor egy igényességre törekvő férfi?

A belvárosi Piarista épület Váci utcai oldalán a visszafogottan elegáns, és gyönyörű Thomas Breitling üzlet megnyitójára már 10 órától egymás után érkeztek a márka arcai, a meghívott vendégek és a turisták, akik örömmel látták, hogy az új tavasz-nyár kollekció sem fél használni a színeket.

A sárga bőrdzsekik, barackvirág színű ingek, pasztell zöld nadrágok és a kék cipők mind jól passzolnak az ikonikus, keresztben csíkos, nagyon színes, galléros pólókhoz. 

Az idei szezon újdonsága, hogy a megszokott ruhadarabok mellett már fehérnemű és szabadidő ruházat is van a kínálatban, így akár tetőtől-talpig lehetek Breitlingben, ha úgy tartja kedvem ”– mondta Árpa Attila is, akinek markáns véleménye van arról, hogy mi tesz igazivá egy férfit.

Forrás:
TB

Ha egy férfinek gondolkodnia kell azon, hogy mit vegyen fel, hogy stílusos legyen, az már régen rossz.

„Én a klasszikus úriember vonalat igyekszem képviselni, de sajnos azt vettem észre, hogy egyre kevesebben vagyunk, kihalóban van az igazi férfiasság. Ma nem látok már mást, csak metroszexuális kisfiúkat, és ez nem jó irány, ezzel nem lehet egy nőt elbűvölni” – fűzte hozzá. 

Favágószexuális pasik: tényleg ők jelentik a visszatérést az „igazi férfiassághoz”?

Bréking! Léteznek még úriemberek!

Nincsenek elvakult feminista vágyaim, nem szeretnék újra fűzőt viselni, de vallom: egy férfinak kortól függetlenül mindig, minden helyzetben úriemberként kell(ene) viselkednie egy nővel szemben. Helyesbítek: a kölcsönös tisztelet kortól, nemtől függetlenül alapvető. Nőként is törekedni kell az udvariasságra. De vajon léteznek még igazi, klasszikus úriemberek? Spoiler: IGEN!

Ajánlott cikkek