Soha nem látott fotó került elő Dianáról és fiairól

10 ruha, amit Diana hercegnétől ma is elfogadnánk

Lady Diana nemcsak a szívek királynője volt, hanem a divat és a stílus szerelmese is. Gyönyörű volt, egy szupersztárhoz hasonló, úttörő, és ez meglátszott az öltözködésén is.

Diana nem követte 100%-osan a protokollt, de pont ettől vált olyan modernné a megjelenése. Ugyanakkor be kellett tartania bizonyos szabályokat, ezért tűnhet nagyon sok ruhája időtlennek, amelyek közül jó néhányat ma is szívesen viselnénk.

Pulcsi és kockás nadrág

Nemcsak 2018 tavaszán tudjuk elképzelni magunkon ezt az összeállítást, hanem ugyanilyen jó lett volna 2015-ben, és szerintünk 2020-ban is megállja majd a helyét.

Objektum doboz

Pöttyök mindenütt

Miért ne maradhatna egy nő kíváncsi, játékos, vidám akkor is, ha már nem kislány? Diana hercegnének sajnos a vidámság és a boldogság csak ritkán adatott meg, de ha hinni lehet a fiainak, nagyon játékos, szertelen nő és anya volt. Ez a ruha pedig egyszerre nagyon nőies, mégis van benne egy kis kacsintás arra a kislányra, aki minden nőben ott él.

Objektum doboz

Puffos ujjú blúz

Egyrészt időtlen klasszikus a puffos ujj, másrészt épp reneszánszát éli. Képzeljük fel egy farmerral vagy magas derekú, 7/8-ados nadrággal.

Objektum doboz

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok IDE!