Egyéb kategória

Az 5 legbohémabb körömtrend idén tavasszal

A körömfestés személyes stílusunk vagy épp adott hangulatunk tökéletes manifesztációja, sokszor azonban a hétköznapokban indokolatlanul a háttérbe szorul, és a nude színek palettáján egyensúlyozva már-már a semmibe vész. De nem 2018 tavaszán!

vous - 2018.03.27.
Az 5 legbohémabb körömtrend idén tavasszal

A legkülönlegesebb divatházak tavaszi-nyári kifutóiról lestem el neked az alábbi – igencsak rendhagyó manikűröket,- amik egytől-egyig arra buzdítanak, hogy a következő szezonban légy merész és merd kifejezni önmagad a körmeiddel is.

1. Üzenj a körmeiddel!

Biztosan Te is töltöttél már el baráti összejöveteleket a híres betűkirakós társasjátékkal, így nem lehet ismeretlen számodra a fehér alapon fekete betűs megoldás. Igen ám, de most a körmeiden köszön vissza ez a design, nem is akárhogy de egyből üzenet formájában. A Preen modelljei viselték ezt az igazán szembeötlő körömfestést és egy kis ügyességgel Te is megvalósíthatod, csak vigyázz, hogy beleférj a 10 betűs karakterlimitbe.

Ajánlott termékek: 10 mentes körömlakkok a Zoya-tól; fehér (Purity) alapnak és fekete (Willa) a betűk megalkotásához

Objektum doboz

2. Körvonalazódva

Játékos és különleges. Ahogy Zang Toi modelljein is láthattuk, idén különösen nagy sláger lesz a körvonalas manikűr. Legyen az akár egy natúr köröm és egy attól határozottan elütő árnyalat kombinációja, vagy két merészebb szín párosítása, az biztos, hogy egy ilyen körömfestéssel senki nem marad észrevétlen.

Ajánlott termék: Készíts feminin rózsaszín alapot a Kester Black 10 mentes “Peony” lakkjával és keretezd a tengerészkék árnyalatú “Bleu”-vel a kontrasztos eredményért.

A további három trendért és az ajánlott termékekért kattintsatok tovább>>> a blogomra!

Objektum doboz

mojzes-nora-vous-lanyok-gyujtoszenvedely-gyujtemeny-kacat-koromlakk-fulbevalo

KAPCSOLÓDÓ CIKK: Hiába a körömlakkmánia, sok okom volt, amiért leszoktam róluk

Sokszor leírtam már, és valószínűleg sokszor le fogom írni: ha arra adjátok a fejeteket, hogy egy dolgot változtattok az életetekben, akkor az sok minden másra is hatással lesz. Én úgy döntöttem, nem vásárolok ruhát egy évig, de arra álmomban sem gondoltam volna, hogy emiatt elbúcsúzok a körömlakkoktól, géllakktól, műkörmöktől is. Pedig így történt.

Szerzőnk, Eszter írását ide kattintva>>> olvashatjátok végig.

Ajánlott cikkek