Egyéb kategória

Ciki vagy cseles? Kim Kardashian rajongóját okolja a kínos retusbakiért

Nem Kim Kardashian az egyetlen híresség, akinek nem barátja a Liquify eszköz, és aki úgy használja a retusáló programot, mintha nem lenne holnap. Csúnyán bele is bukott a legutóbbi balhéba, de még mielőtt bárki is azt gondolná, ő volt a hibás, weboldalán üzent: egy rajongója tehet mindenről.

vous - 2018.03.28.
Ciki vagy cseles? Kim Kardashian rajongóját okolja a kínos retusbakiért

Pár napja totálisan megborult az internet: egy Kim Kardashian által posztolt, a saját Instagram oldalára kikerült képen hatalmas retusbaki van. Erről a képről van szó:

Objektum doboz

Mindenki látja, mi a probléma ezzel a képpel… (Bár azt nehezen fogjuk fel ésszel, hogy az egyértelműen borzasztóan manipulált fotót, miért osztotta meg.) A jóindulatú kommentelők persze nem kímélték, mire Kardashian West asszony letiltotta őket, majd weboldalán üzent. 

Milyen Photoshop-baki? Ez annyira nevetséges, ezt a képet egy rajongóm posztolta először. Pusztán egy szűrőt tettem rá. A fotó azért ilyen, mert a rajongóm tükrözte.

Majd bizonyítékként mellékelt egy fotót. Elfogadható magyarázat? Talán! Reméljük, legközelebb megfontoltabb lesz és nem oszt meg szedett-vetett fotókat magáról.

Forrás:
www.kimkardashianwest.com

Nos, akkor meg is volnánk. Ügy lezárva!

nicole kidman

A nap, amikor megjelent Nicole Kidman „feltörekvő” színésznő legelőnytelenebb fotója

Egészen érdekes lett a brit Vogue februári címlapja. Nicole Kidman Margot Robbie-t öleli át (gumikesztyűben), és ezzel megszerezték életük egyik legrosszabb fotóját. Nicole Kidman legalábbis biztosan.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.