Egyéb kategória

Üdvözöljétek aput! – Megérkezett a mom jeans párja

Cső-, répa, trapéz, kantáros – eddig még mindegyik farmertípus ismerős? Oké, akkor ugorjunk egy szintet: boyfriend, girlfriend, momjeans – ugye, hogy itt már van egy kis zűrzavar a fejben? Ha igen, rossz hírünk van, a történet tovább bonyolódik.

vous - 2018.03.31.
Üdvözöljétek aput! – Megérkezett a mom jeans párja

Megérkezett ugyanis a legújabb farmerőrület:

Üdvözöljétek aput a farmerek családjában.

A dad jeansre keresztelt fazon a külföldi celebek, influencerek és divatbloggerek szívét már meghódította: az elmúlt hetekben olyan nevek választották a legújabb trendet, mint Victoria Beckham, Bella Hadid, vagy épp Kendall Jenner.

És hogy miről ismeritek fel a dad jeanst? A nevéből már sejthetitek, a '90-es évek nagybetűs apukáiról. Tudjátok, igazi farmerkék szín, egyenes, bő, szár, kényelmes fazon. Igen, valószínűleg ez alapján ti is arra gondoltok, amire mi: ez a boyfriend-, girlfriend-, majd mom jeans legújabb verziója, ami leginkább névben tér el elődjeitől, nem pedig fazonban. Hogy hogy mutat felvéve? Íme!

norie blog farmer

Igenis minden alkatra létezik a tökéletes farmer – Divatgrafika, amely segít a vásárlásnál

Farmervásárlás során gyakran találkozhattok olyan kifejezésekkel, amelyeket nem árt megjegyeznetek, hiszen ezek segítségével tudjátok a megfelelő fazonú és méretű ruhákkal bővíteni a ruhatáratokat. A VOUS egykori divatgrafikusa Cséfalvay Fanny készített nektek egy kis útmutatást illusztráció formájában, hogy az olyan kifejezések, mint a bootcut, a boyfriend, a straight és társaik többé ne jelenthessenek nehézséget. A grafikákért kattintsatok IDE!

A celebek már előszeretettel viselik

Victoria Beckham

Objektum doboz

Objektum doboz

Kendall Jenner

Objektum doboz

És a divatbloggerek is ezt választják

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek