Egyéb kategória

Barna szeműek figyelem! Kim Kardashian 2018 tavaszának legmenőbb sminkjét mutatta be

Ami Kim Kardashian arcával vagy hajával történik, az hamarosan divatba jön. Kontúrozás, long bob, hirtelenszőke, Cher-frizura. Legutóbb pedig egy tőle szokatlan sminket mutatott be, aminek minden barna szemű nő örülni fog.

vous - 2018.04.02.
Barna szeműek figyelem! Kim Kardashian 2018 tavaszának legmenőbb sminkjét mutatta be
szem

A legszebb sminkek kék, barna és zöld szemhez

A smink önkifejezésünk egyik csodálatos eszköze. Nőként ezer arcunkat megmutathatjuk vele. Egyetlen szabály, hogy nincsen szabály, mégis jó tudni néhány alapvető dolgot, ha biztosra akartok menni. Főleg, ami a szemeteket illeti! Készen álltok? Itt az ideje, hogy mindenki a szeméhez illő színeket használjon!

A kék és a barna ugyanis mesés páros, érdemes vele kísérletezni. Persze nagyon fontos, hogy szépen dolgozzunk dolgozzunk a kedvenc ecseteinkkel, és lehetőleg tiszta, szép sminket készítsünk, ahogy arról egyszer Berki Marcsi sminkes is mesélt nekünk.

A sminket természetesen Kim Kardashian sminkese, Mario Dedivanovic készítette, aki nemrég azt is elárulta, hogyan kell JÓL kontúrozni.

Objektum doboz

A folyamat közben

Objektum doboz

És a végeredmény

Objektum doboz

sellőlány smink

Készítsetek hasonlóan gyönyörű, kék sminket velünk!

Rémesen nagy tévhit, hogy a kék a kék szeműeknek áll a legjobban, az pedig a másik nagy felejtendő, hogy a hetvenes évek lengyel életérzését közvetíti. Ha hideg kéket használtok, egy meleg világosbarnával párosítva befogadhatóbb lesz az összhatás, a türkiz szemhéjfesték nyáron a bronzbarna bőrt még inkább kiemeli, a világoskék a belső szemzugban igazán izgalmas. Olvassátok el a tippeket ide kattintva!

Ajánlott cikkek