Egyéb kategória

10 ultranőies tavaszi ruha 10 magyar tervezőtől

Sokan vagyunk, akik szeretnének csinos, nőies ruhákat viselni tavasszal. A magyar tervezőket gyakran éri az a kritika, hogy nem készítenek homokóra vagy körte alkathoz is illő darabokat, és a színekkel sincsenek túl jó barátságban. A fenti kijelentést 10 ultranőies, szupercsinos ruhával szeretnénk megcáfolni, amelyet magyar márkáknál találtunk.

vous - 2018.04.02.
10 ultranőies tavaszi ruha 10 magyar tervezőtől
testalkat

Homokóra? Alma? Körte? – így döntsétek el otthon, milyen testalkatotok van

„Ő tuti homokóra, hisz nagy a melle. Ő meg alma, mert nagy a hasa…” – nagyjából ilyen általánosításokkal le is szoktuk rendezni a testalkatokat, pedig a történet ennél árnyaltabb és bonyolultabb. Míg sok embert a legkevésbé sem hat meg, hogy milyen testalkattal rendelkezik, addig van, akit bizony foglalkoztat, hogy melyik csoportot erősíti. A tudás birtokában egyszerűbben emelhetjük ki kedvelt és rejthetjük el kevésbé kedvelt testi adottságainkat. Így döntsük el szakember nélkül, hogy melyik csoportba tartozunk! Kattintsatok ide!

1. Imogen Clothing

Bajcsai Viki márkája azzal tűnt ki az elmúlt években, hogy nagyon is hordható, nőies és minőségi darabokat tervezett. A vásárlói között ma már legalább annyi magyar nőt tudhat, mint amennyien külföldről keresik. Mi ezért a ruháért rajongunk, VOUS-rózsaszínben szeretnénk most azonnal!

Objektum doboz

2. Gabo Szerencses

Nőies és vagány. Ez a két jelző jut eszünkbe akkor, amikor Szerencsés Gabó ruháit nézegetjük. Van, amikor bőrrel dolgozik, máskor finom és nagyon szexi selyemmel. Ha nagy cégnél lennénk felsővezetők, valószínűleg csak tőle vásárolnánk.

Objektum doboz

3. Threee

„Nagyon menő és frappáns öltözékeket szeretnénk készíteni mindenkinek elérhető áron ”– olvastuk a márka honlapján, és a képeket nézve teljesen egyetértünk. Minden ruhában van valami olyan részlet, ami miatt máris szeretnénk viselni őket. Pörgessétek csak végig az Instájukat!

Objektum doboz

4. Lindamelinda

Az elegancia nem egyenlő azzal, hogy kényelmetlen ruhákban feszengünk egész nap. A Lindamelinda márka darabjai pont olyan nőknek készülnek, akik szeretnek csinosak lenni, de mindezt könnyedén szeretnék megvalósítani.

Objektum doboz

5. Whispering Wind

Cserkúthy Hanna a márka alapítója, tervezője nőies nőknek tervez, akik a hétköznapokon is szeretnének csinosak lenni. Nem a szekrénynek, nem a kifutóra gyárt. Olyan nőknek tervez, akik tényleg szeretnék viselni a ruháikat, és viselik is őket.  

Objektum doboz

6. Siira

Bencsik Juditról, a Siira márka alapítójáról már meséltünk nektek, hiszen szerkesztőnk, Eszter az ő vezetésével készítette el a tüllszoknyáját. A Siira ruhák között van alkalmi, hétköznapra szánt, azonnal vihető basic darabok és egyéni megrendelésre is lehetőségetek van. A közös a ruhákban, hogy rendkívül csinosak, nőiesek, nem fogtok csalódni.

Objektum doboz

7. Art'z Modell

Az Art'z Modell már akkor is márka volt, amikor a szüleink kerestek maguknak alkalmi vagy menyecskeruhát. Az elegancia és nőiesség szinonimája harminc éve, érdemes most is szétnézni a modelljei között.

Objektum doboz

8. Süel

Bombázó. Catwoman. Többek között ezekre a nevekre hallghatnak a Süel modelljei. A márka elsősorban kötött ruhákban utazik, ezeket viszont télen-nyáron viselhetjük, hiszen a fonalvastagság és a kötés milyensége nagyban dönt arról, hogy milyen évszakban tudjuk beépíteni a ruhatárunkba az adott darabot.

Objektum doboz

9. Cabala

Mit mesél rólatok a ruhátok? Ha azt gondoljátok, hogy semmit, nagyon tévedtek. Minden ruhadarabbal üzenünk a világnak. A Cabala márka tervezője, Elek Betti az önfejlesztést kötötte össze a divattal. „Minden kollekció egy fontos üzenetet hivatott közvetíteni, amely különböző feliratok formájában jelenik meg a ruhákon. Minden egyes kabalaruha alap kiegészítője egy felirat, ami lehet egy motiváló mondat – amely kézenfog és lelkesít egy szürkébbnek tűnő napon – egy pozitív szó – mely pozitív rezgései hasonló pozitív hatással van ránk – egy megfelelő felirat, amely ideális irányba képes elbillenteni és észrevétlenül is segít a mindennapokon” – olvasható a márka honlapján.

Objektum doboz

10. Pakamé

Páncsity Kata márkája leginkább az overálljairól ismert, amelyek mindenkinek bombaalakot kölcsönöznek. Azért a női ruháik miatt sem kell szégyenkezniük. A képeken egy tavalyi darabot láthattok, de érdemes követni a márka közösségi oldalait, hátha feltűnik egy-egy szupernőies ruhadarab.

Objektum doboz

Objektum doboz

bikini fürdőruha testalkat Cséfalvay Fanny

Nekik tényleg könnyebb a vásárlás? Ideje megismerni a kevert testalkatokat

Ugye ismerős, amikor az egyenes hajú nő göndör fürtökre vágyik, a göndör pedig – dobpergés – egyenesre? Sokszor hasonló a helyzet a testalkatokkal is: az irigylésre méltó homokóra fiúsra cserélné adottságait, míg egy körte szívesebben lenne téglalap – pedig jó vagy rossz testalkat nincs, pláne akkor, ha egyszerre több kategóriába is besorolható valaki. Most figyeljetek, ebben a cikkben >>> a kevert testalkatokról lesz szó!

Ajánlott cikkek