Egyéb kategória

A „millenniumi rózsaszínt” nyáron egy vibráló szín váltja fel, amit imádni fogtok!

Nem, nem a Z sárga, amiről korábban írtunk, hanem egy vibráló, életigenlő árnyalat váltja idén nyáron a „millenniumi pinket”, amelynek a napjai állítólag meg vannak számlálva.

vous - 2018.04.03.
A „millenniumi rózsaszínt” nyáron egy vibráló szín váltja fel, amit imádni fogtok!

Arról már korábban meséltünk nektek, mi is tulajdonképpen a „millenniumi rózsaszín”, ahogy arról is írtunk, miért pont a Z sárga az, amelyik a trendészek szerint hamarosan leváltja. A hírek szerint azonban még várni kell egy kicsit arra, hogy minden sárgában pompázzon. Addig is itt van egy ütős árnyalat 2018 nyarára.

Mivel a 2018-as őszi-téli bemutatókon minden a '80-as évek ütős ciklámenjéről szólt, ezért biztosak vagyunk benne, hogy már nyáron beleszerettek majd ebbe az árnyalatba. És nem csak ti, az egész világ!

Van, aki fuksziának nevezi, máshol sokkoló pinknek nevezik, amely Elsa Schiaparelli divattervező újítása volt, megint mások Barbie egyik árnyalataként hivatkoznak rá.

Mindegy is, hogyan nevezzük, máris imádjuk!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

mengyan-eszter-szinteszt-20-most-kiderul-hany-arnyalatot-ismertek1

Színteszt 2.0 – Most kiderül, hány árnyalatot ismertek

Sokáig éltem a fekete, a fehér és a szürke bűvöletében. Nemrég egy gardróbrendezés kapcsán döbbentem meg azon, hogy legalább öt kedvenc szürke pólóm van, és tényleg mindegyiket egyformán szeretem, csak a hangulatomon múlik, melyiket veszem fel. Na, meg persze azon is, mivel kombinálom.

A tesztet ide kattintva>>> érhetitek el.

Ajánlott cikkek