Egyéb kategória

Egy felmérés miatt tudjuk végre, VALÓJÁBAN mit gondolnak a férfiak a házasságról

Azt már eddig is sejtettük, hogy a férfiak valószínűleg nem álmodoznak méregdrága öltönyről, amit csak egyszer, a nagy napon vehetnek fel. Ahogy arról sem, hogy ők lesznek a középpontban, és egy napra igazi kiskirálynak érezhetik magukat. Valószínűleg az sem motiválja őket, hogy a kedvenc színük vagy viráguk legyen az esküvői dekor vezérfonala. Az esküvő valószínűleg a legtöbb pasi szerint is a menyasszonyról szól. De mit gondolnak magáról a házasságról? Ez derül ki egy új felmérésből.

vous - 2018.04.04.
Egy felmérés miatt tudjuk végre, VALÓJÁBAN mit gondolnak a férfiak a házasságról

Egy német online-párkereső oldal készített nemrég egy felmérést, amelyet 1000 párkereső töltött ki. A házassággal kapcsolatos rész összefoglalható annyival, hogy a férfiak mást gondolnak a házasságról, mint a nők. Ezt persze eddig is tudtuk, lássuk a részleteket:

  • Majdnem minden negyedik válaszadó férfi idejétmúltnak tartja a házasság intézményét.
  • A megkérdezett férfiak negyven százaléka állítja: a házasság egy párkapcsolat logikus szintje. Egyszer csak eljön az ideje, aktuálissá válik.
  • Kétszer annyi férfi házasodik jogi vagy adóügyi okból, mint nő.
  • Míg a nők 85 százalékánál a szerelem megléte döntő abban, hogy házasodnak-e, a szerelem a férfiak mindössze 75%-át befolyásolja az igen irányába.

A felmérés szerint azoknak sem kell elkeseredniük, akik eddig nem találták meg az igazit. A válaszadól szerint ugyanis egy barát vagy barátnő esküvője tökéletes terep arra, hogy összetalálkozzunk a jövendőbelinkkel. A megkérdezett férfiak és nők 65%-a egyöntetűen azt állítja a lakodalom tökéletes alkalom az ismerkedésre.

Kedves egyedülálló VOUS-lányok, mentek idén esküvőre?

facebook-lajk-like-kozossegi-media-oldal

Rajtatok kívül mindenki menyasszony, feleség vagy anya lett a Facebookon? Nyugi, van remény!

Ha van Facebook-profilotok, nőből vagytok, és a húszas éveitekben jártok, biztos hogy éreztétek már úgy: rajtatok kívül épp mindenki menyasszony, feleség vagy anya lett. Még a legkiegyensúlyozottabb ember pszichéjét is próbára teszi olykor mindaz, ami a közösségi média felületein szembejön vele. A lemaradás érzése valós probléma, de szerencsére lehet ellene tenni ezt-azt! A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek