Egyéb kategória

Hollywoodi sztárpárok, kiknek válása romokba döntene minket

Minden Angelina Jolie és Brad Pitt válásával kezdődött, 2016 szeptemere óta olyan sztárpárok jelentik be a válást, akikről azt gondoltuk, örökre együtt lesznek. Szóval a sokkoló sztárválásokból az utóbbi időben nem volt hiány, ezért arra gondoltuk megmutatjuk, melyik az az öt páros, akinek a válása hasonlóan letaglóznak bennünket.

vous - 2018.04.04.
Hollywoodi sztárpárok, kiknek válása romokba döntene minket

Csak hogy az elmúlt évek legváratlanabb sztárszakításait említsük. Ezen párosok felbomálásának szinte semmilyen előjele nem volt, azt gondoltuk, kifejezetten harmónikus kapcsolatban élnek. 

Ezen felbuzdulva gondoltuk, csokorba szedjük, azokat a párosokat, akik hasonlóan örök együttlétre vannak ítélve – és nagyon-nagyon reméljük, hogy ők tényleg boldogok együtt, hiszen szakításuk letaglózna. Abszolút szubjektív lista következik!

turanszki-emoke-hiaba-a-csillampor-hollywood-nem-felejt-maratoni-valasok-a-sztarvilagban2

Hollywood titkai: amiket eddig nem tudtatok a sztárválásokról 

Nem lenne túl szép dolog egy válásban marketinget vagy egyéb, haszonszerzésre irányuló cselekedeteket feltételezni, de ha egy hollywoodi ügyvédnő számol be ezekről, akkor egy kicsit hihetünk neki. 

1. Blake Lively és Ryan Reynolds

Talán mondanunk sem kell, mennyire imádjuk a párosukat. Két ennyire szép és vicces ember szerelme mindig öröm a számunkra – az övéké különösen! Blake és Ryan 2012-ben házasodtak össze, miután egymásba szerettek a Zöld lámpás című film forgatása alatt. 

Objektum doboz

 2014. decemberében megszületett első gyermekük, James majd 2016. szeptemberében kislányuk, Ines. 

ryan-reynolds-blake-lively

Ezt nem lehet nem imádni: Blake Lively és Ryan Reynolds trollkodásai egy helyen! 

Nem titok, hogy nagyon kedveljük a Blake Lively-Ryan Reynolds párost. Nemcsak azért, mert nagyon szép emberek, hanem mert elképesztően viccesek és imádjuk nézni, ahogy egymást ugratják a közösségi oldalakon. Annyira, hogy összegyűjtöttük a kedvenc ugratásainkat a párostól! 

2. David és Victoria Beckham

Objektum doboz

16 év házasság. Imádják egymást, imádják a gyermekeiket, mi pedig imádjuk őket. Ezt számtalanszor megírtuk már, most legyen ennyi elég!

3. Tom Hanks és Rita Wilson

Az egyik legklasszikusabb pár Hollywoodban! A páros 1984-ben ismerkedett meg a Bosom Buddies forgatásán, majd '88-ben össze is házasodtak, azóta hatalmas a szerelem és az összhang. Két közös gyermekük született: Chet Hanks és Truman Theodore Hanks. 

Objektum doboz

4. Chrissy Teigen és John Legend

Chrissy és John  2007-ben ismerkedett meg, amikor az énekes Stereo című dalának klipjét forgatták. 2013-ban Olaszországban házasodtak össze, 2016-ben megszületett kislányuk,  Luna Simone Stephens, jelenleg pedig második gyermeküket várják. Szintén sokszor írtuk róluk – főleg Chrissy-ről –, piszkosul kedveljük őket. Tudjuk, hogy örökre együtt lesznek!

Objektum doboz

5. Barack és Michelle Obama

Barack és Michelle Obama válása olyan lenne, mintha anya és apa válna… – ennyi! 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek