Egyéb kategória

Hoppá! Egész életedben rosszul vetettétek meg az ágyat!

Na jó, ez azért elég erős kijelentés, de valahogy így van – vannak olyan apró tippek és trükkök, amelyekkel sokkal szebben, gyorsabban és praktikusabban elvégezhetjük a megágyazást. Ha már a produktív reggel egyik legfontosabb lépése az ágy megvetése, csináljuk jól, mondjuk is, hogyan!

vous - 2018.04.05.
Hoppá! Egész életedben rosszul vetettétek meg az ágyat!

Ha egy dolgot csinálunk meg reggel a produktívabb nap érdekében, akkor az az legyen, hogy megvetjük az ágyunkat – ez már ugyanis olyan érzést kelt bennünk, mintha csináltunk volna valami hasznosat, és rendet tettünk volna a lakásban. Ezek a tippek megmutatják, pontosan hogyan vessük meg legegyszerűbben és legszebben azt az ágyat!

ne-ulj-az-agyra

Kedves, Y. X.! Kérlek, NE ÜLJ utcai ruhával az ágyra!

Az ember személyes higiéniája megkövetel pár alapvető dolgot, olyat, amit (általában) mindenki csinál, de mivel személyes, nem kell róla beszélni. Nos, az én higiéniai kattanásomról viszont szeretnék beszélni!

Ügyesen a lepedővel!

Ha gumis lepedőnk van, ne csak hanyagul húzzuk fel a matracra, hanem tűrjük be az alját a matrac alá – így sokkal kevésbé mozdul el éjszaka, ráadásul feszesebbnek fog tűnni tőle a lepedő is. Ezt egyébként katonamódszernek hívják, nem is olyan nehéz kitalálni, hogy miért: mert a katonák is így tűrték be a lepedőjüket a matracuk alá.

A cikk folytatását keressétek a Ridikül oldalán!

Ajánlott cikkek