Egyéb kategória

Beleszerettünk ebbe a magyar fotósorozatba

Még azok számára is szükség van a kreativitásra, akik amúgy igazán kreatív munkát végeznek. Ilyenkor just for fun leszerveznek egy valami közös projektet, amelynek egészen szédítő eredménye lehet. Mi, VOUS-lányok egytől egyig beleszerettünk a Random Shooting Day legutóbbi projektjébe.

vous - 2018.04.05.
Beleszerettünk ebbe a magyar fotósorozatba

Mi az a Random Shooting Day? 

Így fogalmazzák meg a Facebook-oldalukon: „…olyan szakmabeliek csoportosulása akik imádják amit csinálnak és együtt közösen minden csütörtökön létrehoznak valami maradandót…
…minden random…”

Frida + Réka

A fotózásnak most nagyon különleges modellje volt. Lukoviczki Réka nevét biztosan sokan ismeritek, hiszen blogot vezet és TEDYouth előadó is volt, nemrég pedig a HVG Extra Business különszámában internetes megmondóemberként is nyilatkozott.

Rékáról valószínűleg sokan tudjátok, hogy egy súlyos autóbalesetben elveszítette a bal lábát. Ennek ellenére teljesértékűen éli az életét, motivációs előadásokat tart, videócsatornáját több százan, Facebook-oldalát és Instagram-oldalát több ezren követik, akiknek mind képes vigaszt nyújtani, bátorítást adni, támogatni őket.

A fotózást állítólag profikat meghazudtoló módon csinálta végig.

Objektum doboz

Objektum doboz

A teljes fotósorozatért kattintsatok ide

Mi rajongunk az eredményért, és gratulálunk a teljes stábnak!

Frida Kahlo grafika Karácsonyi Anna

6 dolog, amit csak igazán kevesek tudnak Frida Kahlóról

Az egész úgy indult, hogy rajongok Frida Kahlóért, aki egynegyed részt magyar az édesapja révén. Aztán kiderült, hogy mindezt megcáfolták. 🙁 A rajongásom iránta ennek ellenére is határtalan, ezért született ez a grafika.

Kattintsatok ide >>> a folytatásért!

Ajánlott cikkek