Egyéb kategória

Szakértők szerint ilyen gyakran kéne randiznunk a kedvesünkkel

Minden párkapcsolat más, és minden párkapcsolatban mások a szokások is – van, aki szeret sok programot szervezni, és van, aki inkább otthon ülne. A párkapcsolat boldogsága érdekében azonban szakértők meghatározták, hogy mi lenne az ideális randimennyiség egy olyan kapcsolatban, ami most kezdődött el, egy ideje már tart, vagy több évtizede együtt vagyunk a másikkal.

vous - 2018.04.08.
Szakértők szerint ilyen gyakran kéne randiznunk a kedvesünkkel

Ahogyan belekényelmesedünk a kapcsolatba, a közösen, érdemben eltöltött idő egyre inkább háttérbe szorul, és átveszi a helyét a közös tévénézés, a baráti összejövetelek vagy az egymás társaságában, mégis külön töltött idő. Erre azonban oda kellene figyelnünk, mivel ha meghal a romantika, az könnyen a kapcsolatot is veszélybe sodorhatja! Az alábbiakban szakértők véleménye alapján kifejtjük, hogy a kapcsolatunk melyik szakaszában mennyi randevú lenne az ideális – ez persze függ attól is, milyen típusú emberek vagyunk, de nagy általánosságokban ennyi volna a megfelelő mennyiség.

Egy hónapos kapcsolat esetén

Ilyenkor még arra koncentrálunk, hogy megismerjük a másikat, és minél bensőségesebb kapcsolatot alakítsunk ki vele. Szakértők szerint ezt heti egy randival simán elérhetjük, amelyeknek nem kell nagyon elegánsnak és drágának lenniük, hiszen ilyenkor még az a cél, hogy egyáltalán tudjuk: hosszú távra tervezünk-e a másikkal. De fontos, hogy legyünk kettesben is, hiszen így ismerhetjük meg egymást a legjobban.

Forrás:
iStock.com

Féléves kapcsolat esetén

Ez a kapcsolatok rózsaszín szemüveges időszaka, az, amikor mindketten teljesen odavagyunk a másikért.

Ilyenkor hajlamosak vagyunk bekuckózni, és ki sem mozdulni egymás öleléséből, de szakértők szerint még ekkor is érdemes heti egyszer elmenni randevúzni.

A cikknek itt még koránt sincs vége, a folytatást ITT keressétek a Ridikül oldalán. 

Ajánlott cikkek