Egyéb kategória

Így maradjatok frissek és üdék repülés után is

A tavaszi-nyári időszak a legtökéletesebb arra, hogy az ember lánya kiugorjon egy kicsit a mókuskerékből és vakációzzon egy jót. Ha így tesztek, és úti célotokat repülővel közelítitek meg, nagyon fontos, hogy odafigyeljetek arra, mit és hogyan pakoltok a fedélzetre is felvihető kézipoggyászba.

vous - 2018.04.08.
Így maradjatok frissek és üdék repülés után is

Különösen igaz ez a szépségápolási és higiéniás termékekre, melyek – mivel legtöbbször folyadék halmazállapotúak – komoly mennyiségi szabályozásnak (termékenként 100 ml a maximum kiszerelés és összesen 1 liternyi ilyen jellegű holmi lehet a kézipoggyászban) van kitéve, illetve már az is követelmény, hogy biztosan lezárt műanyag zacsiban legyenek tárolva az utazás során.

A legjobban akkor jártok, ha neszeszeretek a feladott bőröndödben hagyjátok, ám a következő 5 szépségápolási terméket mindenképp tartsátok magatoknál.

Nem foglalnak sok helyet ráadásul garantálják, hogy a repülés kellemesebb és a megjelenésetek frissebb legyen még egy hosszabb út után is.

1. Pótoljátok a bőrötök elvesztett nedvességtartalmát kedvenc hidratáló krémetekkel!

Az egyik legfontosabb fedélzeti szépségtrükk az, hogy hidratáljatok, hidratáljatok és hidratáljatok még egy kicsit. A repülés időtartama alatt nagyon fontos, hogy elegendő mennyiségű folyadékot (legjobb a tiszta víz) fogyasszatok, illetve hogy biztosítsatok egy kis extra törődést arcbőrötöknek felszállás előtt, illetve leszállás után. Válasszatok könnyed textúrájú, ám hidratáló összetevőkben gazdag, könnyen felszívódó arckrémet. Alkalmazzátok a felszállás előtti percekben, majd a leszállás után, amint lehetőségetek adódik elvonulni a női mosdóba (hogy mindenképp tiszta kézzel vigyétek fel a krémet).

Az arcbőrötök rendkívül hálás lesz, és friss üde ragyogással léphettek majd ki a váróba.

2. Egy jó minőségű ajakbalzsammal a kicserepesedés ellen!

A repülőút során szépségünk és közérzetünk legnagyobb ellensége a rendkívül száraz fedélzeti levegő. Ez pillanatok alatt kiszárítja a nyálkahártyát, a bőrt és természetesen ajkainkat is. Ezért különösen fontos, hogy legyen nálatok egy jó minőségű természetes ajakápoló, mely egyszerre ápol és hidratál.

A bejegyzés folytatásáért és a kedvenc, bevált termékekért kattintsatok ide!

repülés repülő

Rettegés a repüléstől: hogyan is győzzem le a parát?

Ne csináld már, így nem lehet élni! / Egy csomó tök jó dologról maradsz le a parád miatt! / Annyi gyönyörű helyre eljuthatnál. Általában ezek az első reakciók, amikor kiderül, hogy nem repülök, mert rettegek a repüléstől. Elég nagy hülyeség, tudom. Amúgy is ez egy könyv címe, amit már olvastam, szóval ideje másik után nézni.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek