Egyéb kategória

Megan Fox és Brian Austin Green új tengerpari képeit egész nap elnézegetnénk

Megan Fox és Brian Austin Green azon hollywoodi pár egyike, akik nagyon jól mutatnak együtt, szeretjük is őket (persze nem csak ezért). Legutóbb nyaralásuk alatt fotózták le őket, és azt kell, hogy mondjuk egész nap elnézegetnénk ezeket a fotókat. 

vous - 2018.04.09.
Megan Fox és Brian Austin Green új tengerpari képeit egész nap elnézegetnénk

Megan Fox és Brian Austin Greenről már nem egyszer hallottuk, hogy válságban a kapcsolatuk. Emlékeztek még, azt sem lehetett biztosra tudni, hogy ki Megan harmadik gyermekének édesapja –aztán szerencsére tisztázta ezt a félreértést.

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

A pár már 10 éve él együtt és három közös gyermeket nevelnek, nemrég pedig arra is szakítottak időt, hogy kettesben nyaraljanak. Hawaii-ra vették az irányt, de a lesifotósoktól ott sem szabadultak. Szerencsére, hiszen akkor nem mutathatnánk nektek gyönyörű képeket a párról.

Objektum doboz

Meganről és Austinról egyébként azért (is) készülhettek ennyire jó fotók, mert elegük lett abból, hogy lépten-nyomon fotózzák őket a paparazzik, ezért – ahogy egy korábbi interjúban említették – cseles megoldást eszeltek ki.

Szerintük az a legjobb megoldás, hogy ha szólnak a lesifotósóknak, hogy hol tartózkodnak, majd azok kapnak x percet fotózni, utána pedig már békén hagyják őket. Akárhogy is legyen, ezeket a fotókat egész nap tudnánk nézni! 

Gyönyörű emberek!

Objektum doboz

Objektum doboz

sarah1

Megan Fox után szabadon: Sarah Michelle Gellar manikűröshöz vitte a kisfiát 

Mások gyereknevelésébe nem túl szerencsés és nem is illendő beleszólni, még akkor sem, ha az ütközik az általunk elfogadottal. De ugyebár az internet népe, leginkább az „arctalan” felhasználók nagy része szereti megmondani a tutit. Így történt az, hogy leszólták Megan Fox kisfiát, most pedig ezt tették Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. gyermekével is.

Ajánlott cikkek