Egyéb kategória

Ne próbáljátok ki otthon, bármennyire is csábító: az orosz manikűr

Egy ideje óriási népszerűségnek örvend az orosz manikűr, amelyet nemes egyszerűséggel nevezhetnénk száraz gépi manikűrnek is. Sokakban felmerül, hogy a hozzá kapható készüléket megvásárolják, így tulajdonképpen csak egyszer fektetnek be nagyobb összeget, viszont el tudják kerülni, hogy rendszeresen körmöshöz járjanak. Ha nektek is megfordult már ez a fejetekben, azt tanácsoljuk: felejtsétek el!

vous - 2018.04.09.
Ne próbáljátok ki otthon, bármennyire is csábító: az orosz manikűr

Reszeljük, olajozzuk, lakkozzuk – ez eddig rendben is van. Aztán vagy megunjuk, vagy összekapcsoljuk a pihenéssel, és elkezdünk körmöshöz járni. Ha jó szakembert választunk, új világ nyílik előttünk: a körmeink egészségesek, szépek, ápoltak lesznek.

Aztán egyszer csak kevesebb időnk lesz, munkahelyet váltunk, elköltözünk, szülünk, és már nem tudjuk beszorítani az időnkbe, vagy az elfoglaltságaink közé a körmöst is. Ekkor jut eszünkbe, ha a reszelés, olajozás, lakkozás ment, akkor miért ne menne például a gépi manikűr is. Nem véletlen, hogy meg lehet vásárolni az eszközöket nem szakmabelieknek is.

Itt álljon meg a menet!

A fenti eszmefuttatással két nagy baj is van. Az egyik, hogy nem tiszteljük azt, aki az adott szakmát végzi. A másik, hogy miből gondoljuk, hogy ami megy másnak, aki tanulta, az nekünk is menni fog?

Mi az az orosz manikűr?

Az orosz vagy száraz gépi manikűrt azért szeretik a vendégek, mert a klasszikus manikűrrel szemben itt bőrfeltoló-kaparó és manikűrolló helyett egy csiszológéppel és 5-6 csiszolófejjel dolgoznak a szakemberek. Az eredmény nemcsak gyönyörű, hanem mivel az összes letapadt bőrt képes eltávolítani a gép, így a lakk is közelebb kerülhet a körömsáncunkhoz, így a lenövés sokkal később látszódik csak. A körömbőr lassabban nő vissza vagy tapad le, a manikűr precízebb és szebb is. Mutatjuk:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Miért ne csináljuk mi magunk?

Bármennyire is gyönyörű, a szakemberek nem véletlenül szakemberek: pénzt és időt áldoztak arra, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsák. Ha nem így érzitek, váltsátok le a körmösötöket, de ne ti magatok kísérletezzetek!

Ajánlott cikkek