Egyéb kategória

Ezek a különbségek az örökké tartó szerelem és a múló románc között

Igen, örökké tartó szerelem létezik – bármennyire szkeptikusak vagyunk is, rengeteg bizonyíték létezik arra, hogy ha elegendő energiát és munkát teszünk bele valamibe, és ha kiválasztottuk hozzá a megfelelő partnert, az igaz szerelem elérhető és fenn is tartható. Csakhogy ezt nem megtalálni, hanem felépíteni kell! Honnan tudjuk, hogy megtaláltuk azt, akivel nekikezdhetünk? Az alábbi jelek árulkodhatnak arról, hogy jó emberrel vagyunk-e együtt a projekthez.

vous - 2018.04.15.
Ezek a különbségek az örökké tartó szerelem és a múló románc között

Az első és legfontosabb: az igazi szerelem soha nem múlik el igazán

A szerelem és a kapcsolatok között érdemes különbséget tenni: egy kapcsolat születhet szerelem nélkül, és a kapcsolat vége nem feltétlenül jelenti a szerelem végét is. Meg kell találnunk azt az embert, akivel egy kapcsolatban vagyunk képesek élni úgy, hogy szerelmesek is vagyunk belé. Persze ez a szerelem az idővel változik és átalakul, de el soha nem múlik – ez egy örökké tartó kapcsolat legfontosabb pillére.

Forrás:
Unsplash

Létezik a megérzés, és hallgassunk is rá

A lelkünk valahol mélyen mégiscsak tudja, hogy mi a jó nekünk. Ha hallgatunk rá, és odafigyelünk arra, mit üzen, akkor rengeteg fájdalomtól megkímélhetjük magunkat, és rátalálhatunk arra, aki igazán hozzánk való. Ha egy kapcsolatban élünk, de a megérzésünk azt mondja nekünk, hogy valami mégsem stimmel, lépjünk – és akkor is, ha nem merünk kezdeményezni, de úgy érezzük, hogy nagyon összeillünk valakivel.

A cikk folytatását a Ridikül oldalán, ide kattintva olvashatjátok tovább. 

Ajánlott cikkek