Egyéb kategória

A Coachella álmaitok fesztiválja? Pedig hatalmas csalódás az egész

Legalábbis ezt állítja Luisa, egy német utazóblogger, aki jelenleg a Coachellán van, és onnan posztolt elkeseredettségében. A fesztivál ugyanis közel sem olyan szuper, mint ahogy azt az Instagramra feltöltött fotók alapján gondoljuk.

vous - 2018.04.17.
A Coachella álmaitok fesztiválja? Pedig hatalmas csalódás az egész

Ti mit gondoltok, amikor a Coachella fesztiválról készült fotókat láttok? Azonnal szeretnétek ott lenni, és a sztárokkal bulizni, ugye? Színes hajjal táncolni, a legújabb fesztiváldivatot viselni? A legnagyobb bloggereknek szinte kötelező megjelenni a Coachellán, amely ma már a nemzetközi divathetekkel vetekszik. Aki kimarad, lemarad. Vagyis majdnem: aki ebben az időszakban Los Angeles-ben van, valószínűleg belebotlik a fesztivál farvizén rendezett több száz parti vagy minifesztivál egyikébe. A Coachella körüli hype ugyanis óriási, de egyre többen vannak, akik kritizálják a fesztivált.

A 28 éves német blogger, Luisa Eckhard (bloggernéven Luísa Líon) túlfűtött Instagram-posztban mesélt arról, mekkorát csalódott a fesztiválban.

„Az igazság a Coachelláról. Nem annyira jó ám, amennyire lennie kellene. Túl nagy, túl drága, és már nem annyira a zenéről szól” – írja, majd németül folytatja a posztot. Ebből kiderül, hogy influencerként pontosan tisztában van azzal, hogy az Instagramon a dolgok szebbik felét, a jó oldalát mutatjuk, mégis kevés eseményben csalódott akkorát, mint a Coachella fesztiválban, amelyen idén negyedik alkalommal vett részt.

Objektum doboz

A fesztivál idén a legnagyobb, és nagyon drága, viszont már szinte semmi nem szól a zenéről vagy a kaliforniai művészekről. A lényeg, hogy tele legyen Victoria’s Secret modellekkel és Los Angeles-i influencerekkel, akik tökéletes testtel, tökéletes sminkkel és hajjal fotózzák magukat. A zene helyett tehát minden a divatról, a partikról, és a követőkről szól, a fesztivál lineup-ja helyett pedig mindenki arról posztol, milyen táskával kötelező érkezni, ha top influencer (szeretne lenni) valaki.

Néhány kötelező fotó az Instagramon:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

 Lehet, hogy az, hogy a fesztivál túl mainstream lett, a vesztét is jelenti egyben?

beyoncé

Beychella: Beyoncé megmutatta, mennyire egy istennő – szavak nincsenek!

Elstartolt a sztárok legkedveletebb fesztiválja, a Coachella. A fesztivál külföldön a legmenőbb fesztiválok legmenőbbje, aki híres az biztosan ott van. A kaliforniai parádén idén Beyoncé olyan maradandót alkotott, hogy évekig fogunk róla beszélni.

Kattintsatok ide >>> a folytatásért!

Ajánlott cikkek