Egyéb kategória

Ilyen edzésekkel készül Meghan Markle az esküvőjére

A színésznő és leendőbeli hercegné edzője elmondta, hogy Meghan már korábban is óriási mozgásrajongó volt, és nem csak az esküvő előtt húzott bele az edzésbe. Ha szeretnénk úgy kinézni, mint Harry herceg jövendőbelije, akkor érdemes tovább olvasnunk, hiszen olyan ember szólalt meg a Women’s Health magazinnak, aki három évig edzette Meghant.

vous - 2018.04.18.
Ilyen edzésekkel készül Meghan Markle az esküvőjére

Meghan Markle már akkor kirobbanó formában volt, amikor még színésznőként dolgozott, és nem is találkozott Harry herceggel – legalábbis ezt nyilatkozta róla Craig McNamee, aki egy torontói edzőtermet vezet, és három évig edzette a színésznőt. Az edző a Women’s Health magazin online felületén elmondta, hogy Meghan mindig aktív volt, és szerette a mozgást, így nem kötelességként, hanem szabadidős tevékenységként tekint rá.

McNamee először három éve találkozott a színésznővel, aki már akkor is kirobbanó formában volt, köszönhetően a rendszeres futásnak és jógának. Az edző fő célja éppen ezért nem az volt, hogy formába hozza, hanem az, hogy izmot építsen rá, és a testtartására koncentráljon, hiszen Meghan rengeteget volt a kamera előtt.

Az edző elárulta, hogy nagyobb ismétlésszámmal (20–25 ismétlés) és kisebb súlyokkal végezték az edzéseket, ami azt jelenti, hogy nagyjából 10–15 kilogrammos guggolásokra, vagy 4–5 kilogrammos kézi súlyokra kell gondolni.

A gyakorlatok legtöbbje a fenékre, a combokra és a derékra koncentrált, de a gerinctartó izmokat és a hasizmokat is gyakran mozgatták meg.

A cikknek itt még nincs vége, a további tippekért kattintsatok ide

Forrás:
Instagram
Ajánlott cikkek