Egyéb kategória

Rejtély megoldva: így váltott Beyoncé manikűrt coachellás fellépése alatt

Beyoncé coachellás fellépéséről már áradoztunk (mert, hogy arról csak azt lehetett), most azonban csodálatunk új szintre emelkedett – Beyoncé a fellépés alatt nemcsak ruháit váltogatta, de manikűrjét is. Hogyan?

vous - 2018.04.19.
Rejtély megoldva: így váltott Beyoncé manikűrt coachellás fellépése alatt

Abban természetesen semmi meglepő nincs, ha egy előadó ruhát vált egy koncert alatt, de hogy egy komplett manikűrt is cseréljen, ilyet még nem láttunk. Úgy tűnik, nem csak mi nem találkoztunk még ilyennel: egy Twitter-felhasználó szúrta ki, hogy Beyoncé manikűrt váltott a coachellás fellépése alatt – ezt képekkel is bizonyította.

Objektum doboz

Egy egyszerű manikűr elkészítése is minimum egy órát vesz igénybe, tehát az 5 perces átöltözések során ezt lehetetlen lett volna kivitelezni. Akkor mégis hogyan történhetett a csere?

Ha megnézzük Beyo coachellás fellépését, és úgy egyébként Beyó munkásságát is figyelembe vesszük,

a válasz egészen egyértelmű: annyira egy istennő, hogy még erre is képes!

Viccet félretéve, a legkézenfekvőbb magyarázat az lenne, hogy Beyo már egy kész, felragasztható, ún. TIPP-es műkörmöt kapott, amit viszonylag gyorsan tudtak cserélni a koncert átállásai alatt.

De kapaszkodjatok meg, külföldi lapok szerint mégsem ez történt!

Az Instagramra feltölött hivatalos fotókón, amelyeken Beyoncé világos manikűrt visel, a ruhás főpróbán készültek, míg a sötét színű manikűrös fotók már a koncerten, közönség előtt. Ezt bizonyítja az is, ha megnézitek a koncertről készült teljes felvételt, az énekesnő csak sötét színű körmöket visel, tehát nem történt csere.

Beyoncé a főpróbán készült fotókon, világos körömmel

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Beyoncé a koncerten készültek videókon, sötét körömmel

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ügy lezárva!

Ajánlott cikkek