szakáll

Furcsa, abszurd, félreérthető, de nagyon vicces – ez történik, ha a szakállas férfiak felfelé néznek

Sokan úgy tartják, hogy a férfiak jobban néznek ki arcszőrzettel. Valóban így lenne? Egy új internetes kihívás arra ösztönzi az arcsőrzettel rendeklező pasikat, hogy készítsenek olyan szelfit, amin felfelé hajtják a fejüket. Az elkészült fotók bizonyítják, hogy a szakállas, borostás férfiak nem mindig szexisek!

A legtöbb helyen azt olvashatjuk, hogy mindeképpen szakállas pasit válasszunk, mert :

Na, de itt a bizonyíték, hogy a szakáll nem mindig szexi, sokkal inkább vicces. Egy új internetes kihívás terjed a neten, a lényege pedig, hogy az arcszőrzettel rendelkező férfiak felfelé fordított fejjel pózoljanak. Ezt és ennek végerdményét elmagyarázni nehéz, jönnek inkább a szelfk.

Forrás:
Boredpanda
Forrás:
BoredPanda
Forrás:
BoredPanda
1-
Forrás:
BoredPanda
Forrás:
veriy.com

Forrás:
David William Bavaird

Forrás:
BoredPanda

A troll

Forrás:
BoredPanda

Rendkívül találó az összes fotó, ezért arra kérünk titeket, hogyha a pasitok kapható rá, csináljatok ti is hasonló képet, és küldjétek el nekünk!  

szakáll

És hogy milyen az élet szakállas pasival?

Nem egyszerű, az biztos. Legalábbis az elején nem kényelmes megbarátkozni a gondolattal, hogy egy szúrós tüskebokor mellé hajtjátok le a fejeteket minden este. És ez csak egy apróság a sok közül, ami egy szakállas pasival való együttélést megnehezíti, ám van ennél sokkal több bosszúság is.

Itt elolvashatjátok, hogy egész pontosan mivel kell szembenéznetek egy szakállas pasi oldalán.