Egyéb kategória

Ragyogjatok akár Amal Clooney – lessétek el étrendjét és edzéstervét

Aki valaha látott már bármilyen felvételt is George Clonney gyönyörű feleségéről, Amal Clooney-ról, abban minden bizonnyal felmerülhetett a kérdés, hogy vajon mi lehet a titka? A sikeres ügyvédként dolgozó, 40 éves Amal nemcsak magasságával tűnik ki mások közül, de alakja és szépsége is beragyogja a helyet, ahol feltűnik. Ráadásul 10 hónapos ikreket nevel, Alexandert és Ellát. De akkor hogy csinálja? Mutatjuk: íme az étrend és edzés, amit a gyönyörű Amal Clooney követ.

vous - 2018.04.22.
Ragyogjatok akár Amal Clooney –  lessétek el étrendjét és edzéstervét

Valószínűleg a genetika is közrejátszik abban, hogy Amal Clooney 10 hónappal az ikrek világrahozatala után is olyan káprázatosan néz ki, de persze tesz is azért, hogy ragyogjon. A 40 éves ügyvéd egy számára optimális étrendet és mozgásformát követ – ez is hozzájárul a csodálatos megjelenéséhez. S hogy mi is ez pontosan?

Forrás:
AFP

Íme az étrend és edzés, amit a gyönyörű Amal Clooney követ

Szülés utáni diéta

Amal Clooney 10 hónappal a szülés után úgy néz ki, mintha nem is történt volna semmi, pedig ikreknek adott életet, akik az Alexander és az Ella névre hallgatnak. Ez a gyors fogyás, és hogy észrevétlenül ismét formába hozta magát, többek között egy úgynevezett mediterrán haldiétának köszönhető.

Lazac, makréla és kardhal

– ezek a halak szerepelnek rendszeresen a különböző fogásokban, amit Amal elfogyaszt – ez derült ki egy magazinból, ahol Amal kifejtette, hogy reggelente szívesen eszik algalevest, főtt tojást, ebédre és vacsorára pedig halat csicseriborsóval és bio-zöldségekkel.

A cikk folytatását keressétek a Ridikül oldalán!

Ajánlott cikkek